Znaczy się będą niespodzianki na ostatnią chwilę
Zresztą, mam dziś wenę i piszę gdzie popadnie. Nawet jak nie jestem zorientowany w temacie
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Przed chwilą w polsacie podawali, że w sobotę i niedzielę opady TYLKO na północy kraju.
Marusia pamiętaj - Nie przenoście nam festiwalu nad morze
Polsat ma chyba nagorszą prognozę pogody Zobaczymy dwa dni przed, co się będzie działo.
Wracam do wątku nt. biletomatów w okolicy Dworca PKP. Otoż pomimo iż chodnik przy samym dworcu już ukończony i dostęp do biletomatu jest - ten odmawia posłuszeńtwa. Ta sama sytuacja jest na przystanku tramwajowym "Dworzec autobusowy" (przy ulicy Borowskiej).
Jedynym spotkanym biletomatem w okolicy jest ten na przeciw dworca, po drugiej stronie ulicy i jakieś 100m w prawo, z resztą jest tam przytanek autobusowy.
Aha no i jeszcze jedna rzecz - przy dworcu PKS (naprzeciw PKP) bilety można kupić po prostu w kioskach, ale tych całodniowych chyba nie ma w ofercie.
Ze względu na ostatnią podwyżkę cen biletów (obecnie 3zł normalny) w kiosku przy zakupie dostaniemy dwa bilety, jeden za 2,80zł i drugi za 20 groszy Rzecz jasna trzeba skasować oba za jedne przejazd.
A ja jak zwykle. Emisariusz Ahumba (twórca bardzo dobrego piwa Kaprysy Ahumby) zgodził się przejąć i przekazać etykiety z domowych od ewentualnych darczyńców. Z góry dziękuję i życzę miłej zabawy.
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment