Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sowiet
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.11.10 - Poznań, I Poznański Festiwal Piwa i IV Poznański Konkurs Piw Domowych
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedzi.... pokaz ważenia piwa ...
Comment
-
-
Zważą jakieś 6 kg słodu i po zabawieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Fajnie to wszystko wygląda. Po zeszłorocznej giełdzie miałem pewien niedosyt, teraz może znów uda mi się wpaść do Poznania więc liczę na więcejwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziImpreza w tym roku odbędzie się w hali nr 3 na Międzynarodowych Targach Poznańskich
Będzie się działo
Comment
-
-
Na zeszłorocznej giełdzie poznańskiej było chyba 7zł i pewnie teraz też będzie oscylowało w granicach 5 - 10zł.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
-
Bilety do nabycia bezpośrednio przed Giełdą - wejście do hali nr 3 z ulicy.
Comment
-
-
Dwa słowa o konkursie piw.
Trzy kategorie piw będzie oceniało 9 sędziów korzystając z arkusza oceny piw wg PSPD. Skład sędziowski przedstawię na imprezie.
Jak co roku liczne grono sponsorów ufundowało nagrody i upominki dla laureatów konkursu. Z przyjemnością chciałbym ich przedstawić:
- sklep internetowy HOMEBREWING ufundował bony na towary dostępne w sklepie
- sklep internetowy BROWAMATOR ufundował atrakcyjne nagrody rzeczowe
- sklep internetowy CENTRUM PIWOWARSTWA ufundował bony do wykorzystania w sklepie
- Słodownia Soufflet Polska Sp. z o.o. ufundowała zestawy piw belgijskich.
Mam jeszcze prośbę. Piwowarów domowych którzy chcą poczęstować swoim piwem gości odwiedzających festiwal, proszę o kontakt na PW.
Do zobaczenia na festiwalu!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wogosz Wyświetlenie odpowiedziDwa słowa o konkursie piw.
Trzy kategorie piw będzie oceniało 9 sędziów korzystając z arkusza oceny piw wg PSPD. Skład sędziowski przedstawię na imprezie.
Jak co roku liczne grono sponsorów ufundowało nagrody i upominki dla laureatów konkursu. Z przyjemnością chciałbym ich przedstawić:
- sklep internetowy HOMEBREWING ufundował bony na towary dostępne w sklepie
- sklep internetowy BROWAMATOR ufundował atrakcyjne nagrody rzeczowe
- sklep internetowy CENTRUM PIWOWARSTWA ufundował bony do wykorzystania w sklepie
- Słodownia Soufflet Polska Sp. z o.o. ufundowała zestawy piw belgijskich.
Mam jeszcze prośbę. Piwowarów domowych którzy chcą poczęstować swoim piwem gości odwiedzających festiwal, proszę o kontakt na PW.
Do zobaczenia na festiwalu!
musisz wyczyścić skrzynkę, bo żadne PW do Ciebie nie dotrze. Napisz może parę słów o Twojej/Waszej ogólnej wizji poczęstunku piwami domowymi podczas festiwalu tj. ile, kiedy, gdzie, jak?
Comment
-
Comment