Dzięki tej mapce zobaczyłem, że Giełda będzie w bezpośrednim sąsiedztwie nowej radomskiej Galerii Słonecznej
Zabiorę rodzinę, to będzie przyjemne z pożytecznym
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny. Admin ma zawsze rację PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Dzięki tej mapce zobaczyłem, że Giełda będzie w bezpośrednim sąsiedztwie nowej radomskiej Galerii Słonecznej
Zabiorę rodzinę, to będzie przyjemne z pożytecznym
Jak chcesz, mogę zrobić konkurs dla dzieci i mają zajęcie przez 2 godz
Wrzucam nowy temat - Organizatorzy giełd piwnych - łączmy się - Grothest spod Włodawy zakonotuj sobie, że, ja zgłaszam termin 17 lisdtopada 2012 r. i zgłaszam termin jako ostatni do dyskusji
Teraz do tematu ; - osoby, które chcą zerknąc na Radom juz w piątek, z możliwością noclegu, informuję, ze istnieje mozliość noclegu w PTSM - ul . Limanowskiego 34/40 - www.ssmradom.pl vel w Hotelu TM - , między giełdą a Pivovarią - 300 m - tel 48 363 27 08 e-mail hoteltm@wp.pl
Wrzucam nowy temat - Organizatorzy giełd piwnych - łączmy się - Grothest spod Włodawy zakonotuj sobie, że, ja zgłaszam termin 17 lisdtopada 2012 r. i zgłaszam termin jako ostatni do dyskusji
Zaprosiłem przedstawiciela Firmy : codopiwa, który swego czasu w Żywcu reklamował swoje produkty, będą do spróbowania i nabycia - sprawy rybno-morskie, jako przekąski do piwa - sprawdzałem w Żywcu - super sprawa
Zaprosiłem przedstawiciela Firmy : codopiwa, który swego czasu w Żywcu reklamował swoje produkty, będą do spróbowania i nabycia - sprawy rybno-morskie, jako przekąski do piwa - sprawdzałem w Żywcu - super sprawa
Tak, sprawdzaliśmy na Zlocie te wynalazki. Żuliśmy te ryby przez naście minut, aż nas gęby bolały. Kilku osobom rzeczywiście smakowało.
Osobom podróżującym PKP , a potem MZDiK Radom - podpowiadam , że jadąc autobusem nr 9 , wysiadać należy przy teatrze i przejść ok. 20m w kierunku jazdy, po lewej - wejść na kładkę i po przejściu kładki nad jezdnią wejść do windy i zjechać na 0 poziom i potem w prawo do NOTu. Można i po chłopsku - zapier... do przejścia ok. 300 m. i zuruck gekommen w miejsce wysiadania z 9tki, ale po drugiej stronie - bez przygód nadziemnych ( robicie zakole ) Nie daj Boże, jak komuś zechce się iść w przeciwnym kierunku jazdy, bo wtedy musi się cofnąć ok. 500 m do skrzyżowania , lepiej wtedy wysiąć 1 przystanek wcześniej
Comment