Dzięki tej mapce zobaczyłem, że Giełda będzie w bezpośrednim sąsiedztwie nowej radomskiej Galerii Słonecznej
Zabiorę rodzinę, to będzie przyjemne z pożytecznym
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny. Admin ma zawsze rację PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Dzięki tej mapce zobaczyłem, że Giełda będzie w bezpośrednim sąsiedztwie nowej radomskiej Galerii Słonecznej
Zabiorę rodzinę, to będzie przyjemne z pożytecznym
Jak chcesz, mogę zrobić konkurs dla dzieci i mają zajęcie przez 2 godz
Wrzucam nowy temat - Organizatorzy giełd piwnych - łączmy się - Grothest spod Włodawy zakonotuj sobie, że, ja zgłaszam termin 17 lisdtopada 2012 r. i zgłaszam termin jako ostatni do dyskusji
Teraz do tematu ; - osoby, które chcą zerknąc na Radom juz w piątek, z możliwością noclegu, informuję, ze istnieje mozliość noclegu w PTSM - ul . Limanowskiego 34/40 - www.ssmradom.pl vel w Hotelu TM - , między giełdą a Pivovarią - 300 m - tel 48 363 27 08 e-mail hoteltm@wp.pl
Wrzucam nowy temat - Organizatorzy giełd piwnych - łączmy się - Grothest spod Włodawy zakonotuj sobie, że, ja zgłaszam termin 17 lisdtopada 2012 r. i zgłaszam termin jako ostatni do dyskusji
Zaprosiłem przedstawiciela Firmy : codopiwa, który swego czasu w Żywcu reklamował swoje produkty, będą do spróbowania i nabycia - sprawy rybno-morskie, jako przekąski do piwa - sprawdzałem w Żywcu - super sprawa
Zaprosiłem przedstawiciela Firmy : codopiwa, który swego czasu w Żywcu reklamował swoje produkty, będą do spróbowania i nabycia - sprawy rybno-morskie, jako przekąski do piwa - sprawdzałem w Żywcu - super sprawa
Tak, sprawdzaliśmy na Zlocie te wynalazki. Żuliśmy te ryby przez naście minut, aż nas gęby bolały. Kilku osobom rzeczywiście smakowało.
Osobom podróżującym PKP , a potem MZDiK Radom - podpowiadam , że jadąc autobusem nr 9 , wysiadać należy przy teatrze i przejść ok. 20m w kierunku jazdy, po lewej - wejść na kładkę i po przejściu kładki nad jezdnią wejść do windy i zjechać na 0 poziom i potem w prawo do NOTu. Można i po chłopsku - zapier... do przejścia ok. 300 m. i zuruck gekommen w miejsce wysiadania z 9tki, ale po drugiej stronie - bez przygód nadziemnych ( robicie zakole ) Nie daj Boże, jak komuś zechce się iść w przeciwnym kierunku jazdy, bo wtedy musi się cofnąć ok. 500 m do skrzyżowania , lepiej wtedy wysiąć 1 przystanek wcześniej
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
Wydawało mi się, że takich miejsc już nie ma w naszym kraju, a tu proszę, uchował się jeden rodzynek w Radomiu. W centrum miasta, od kilku już dekat, w jednej z kamienic, znajduje się piwny bar, w którym to leją na codzień z beczki Belfasta oraz Warkę. Belfast jest polewany za osiem złociszy...
13 lutego 2024 roku o godz. 18:00 w Resursie Obywatelskiej w Radomiu odbędzie się prezentacja na temat Browaru J. Saskiego. W ramach retrospotkania zostanie przybliżona historia browaru przy ul. Limanowskiego. Będzie również obecny Jarosław Kołsut, który opowie o reaktywacji browaru w 2024...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Comment