Extra...może czegos nie doczytałem ale czy piwka na konkurs podrzucic dziewczynom w Haustcie czy w inny adres?
2014.03.08 - Zielona Góra, IX Spotkania Piwowarów i I Konkurs Piw Domowych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Radek70 Wyświetlenie odpowiedziExtra...może czegos nie doczytałem ale czy piwka na konkurs podrzucic dziewczynom w Haustcie czy w inny adres?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Sprawa nieopisanej przesyłki została wyjaśniona.
Na tę chwilę mamy, a właściwie 2 godziny temu mieliśmy 25 przesyłek. Żadna z przesyłek nie jest uszkodzona i wszystkie są identyfikowalne.
Listę uczestników postaram się podać w weekend.
Dopuszczamy przyjęcie paczki na początku tygodnia jeśli termin nadania będzie nie późniejszy niż 28.02, a osoba ją wysyłająca skontaktuje się z nami po ogłoszeniu listy uczestników.
Comment
-
-
Obiecana lista uczestników konkursu:
Banasiak Borys
Błędowski Jacek
Brzeziński Piotr
Bugiel Radosław
Bystryk Mariusz
Bzdzion Łukasz
Grabka Paweł, Jakubas Artur, Kralka Mateusz
Jędrzejczak Jacek
Kostka Adrian
Kowalski Piotr
Krupop Mateusz
Krysiak Jan
Lewandowski Krzysztof, Śniegowski Michał
Lutowski Michał
Machowicz Piotr
Masłowski Paweł
Nowicki Przemysław
Piecuch Dariusz
Pitala Waldemar
Pyzalski Grzegorz
Rendchen Marek
Rykis Kacper
Skorulski Przemysław
Stachowski Jacek
Stróżyk Karol, Sikora Szymon
Ściana Wojciech
Ściebura Janusz
Waszczuk Mateusz, Waszczuk Karol
Zach Krzysztof
Zatyka Kamil
Jeśli kogoś brakuje na liście proszę o kontakt.
Comment
-
-
Do spotkania pozostały 4 dni, czas więc na kilka informacji.
Spotkanie otwarte dla wszystkich piwowarów domowych rozpocznie się w sali klubowej Minibrowaru Haust ok. godziny 18.00. Godzina rozpoczęcia jest zmieniona ze względu na rundę finałową konkursu piw domowych, która odbywać się będzie w tym samym pomieszczeniu i do czasu jej zakończenia sala będzie niedostępna.
Wzorem lat ubiegłych przy wejściu będzie organizowana składka na poczęstunek w wysokości 20 zł. Będą to ciepłe przekąski serwowane przez kuchnię Minibrowaru Haust w czasie spotkania.
W dniu spotkania odbędzie się w Hauście premiera nowego piwa Quadrupel 23,7°P , a każdy z uczestników spotkania będzie miał możliwość zwiedzenia browaru w towarzystwie tamtejszego piwowara.
Wszystkich piwowarów serdecznie zapraszamy
Comment
-
-
Do listy uczestników konkursu dołączyli:
Czogalla Adam, Targońska Anna
A do fundatorów nagród dołączył Boss Browar Witnica S.A., który zapewnia badania laboratoryjne 3 zwycięskich piw. Wyniki testów zostaną przekazane twórcą piw, a w przypadku zwycięskiego piwa uwzględnione w procesie odtwarzania receptury w Minibrowarze Haust.
Comment
-
-
W tym roku nie napiję się piwa z tanka .
Bawcie się dobrze .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Jakby ktoś z Wrocławia lub okolic jechał i miał wolne miejsce to proszę o kontakt."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mateuszwa92 Wyświetlenie odpowiedziCzekamy zatem na resztę
pozdrawiam współbiesiadnikówLast edited by anteks; 2014-03-08, 23:07.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment