No i tak w ostatniej chwili okazało mi się, że coś mi się pomyliło, że miałam obstawę na te szacowne stanowiska i właśnie siedzę z ręką w nocniku
O co chodzi:
w sobotę od 10.00 do 17.00 będzie odbywał się Konkurs Piw Domowych. Kategorie są dwie, po 15 piw, szacunkowy czas pracy jurorów nad jedną kategorią: 2 godziny. W międzyczasie przerwa obiadowa.
Potrzebuję osoby, która będzie lała zakodowane piwa jurorom do kubeczków. Mogą być to 2 osoby - jedna na jedną kategorię, druga, na drugą kategorię.
Oczywiście w trakcie lania jurorom można również lać sobie do spróbowania i dzięki temu podszkolić się w degustacji słuchając komentarzy jurorów, zatem wysiłek będzie miał wymierną wartość poznawczą.
Oprócz tego oferuję:
- koszulkę warsztatową i warsztatowy uniwersalny drobiazg - niespodziankę.
Czekam na szybki las rąk
Mogą być po 2 osoby na kategorię, jeśli będzie więcej chętnych niż 2.
O co chodzi:
w sobotę od 10.00 do 17.00 będzie odbywał się Konkurs Piw Domowych. Kategorie są dwie, po 15 piw, szacunkowy czas pracy jurorów nad jedną kategorią: 2 godziny. W międzyczasie przerwa obiadowa.
Potrzebuję osoby, która będzie lała zakodowane piwa jurorom do kubeczków. Mogą być to 2 osoby - jedna na jedną kategorię, druga, na drugą kategorię.
Oczywiście w trakcie lania jurorom można również lać sobie do spróbowania i dzięki temu podszkolić się w degustacji słuchając komentarzy jurorów, zatem wysiłek będzie miał wymierną wartość poznawczą.
Oprócz tego oferuję:
- koszulkę warsztatową i warsztatowy uniwersalny drobiazg - niespodziankę.
Czekam na szybki las rąk
Mogą być po 2 osoby na kategorię, jeśli będzie więcej chętnych niż 2.
Comment