Warszawa - piwne promocje :)
Collapse
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020 -
Leclerc Ursynów
Pacific, Czarna Wołga z Artezana po 4,99pln/szt.
The Dancer z Brokreacji po 2,99pln/szt.Comment
-
Freshmarket na Chełmżyńskiej (blisko skrzyżowania z Marsa)
Okocim Porter za 2,49 złotych plus butla. Chyba im się pojumało, że bliska data i wyprzedają, a data to 14.11 ale... 2019
Wziąłem 8 sztuk, ale jeszcze sporo zostało, więc jak ktoś lubi i jest w okolicy...Comment
-
-
Auchan Gocławek (Jubilerska)
Kormoran Orkiszowe z Miodem - 2,50 zł. Warka 17.12, ale jak się pogrzebie to też styczniowe stoją w tej cenieOstatnia zmiana dokonana przez chechaouen; 2018-12-16, 19:41.Comment
-
W Piotr i Paweł w Klifie na Okopowej Platan 11° po 0,99 złcena już z butelką (ale to typowa NRW można oddać w każdym specjalistyku), więc piwo pijemy za 0,49 zł
. Data do 8.01 ale jest pasteryzowane. Stoi na półkach przy wejściu, szacunkowo jakieś 300 sztuk.
Comment
-
Wielkie Tesco na Gocławiu
Komes Bursztynowy Poczwórny po 2,49 zł ale nie doliczają kaucji, więc wychodzi po 1,99 (butelki zwrotne). Warki różne daty odlegleComment
-
-
PiP na Targówku (obok Ikei i M-1)
Tenczynek Bock 1.49 zł
Tenczynek Milk Stout 1.49 zł
Daty luty 2019Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Może wyłożyli wszystkie zapasy z magazynu.
Tak czy inaczej do soboty mają czas żeby to upłynnić
Samo piwo ujdzie, nuta kwaskowa w tej warce na końcu terminu jest, ale nie zaburza stylu.Comment
-
W PiP na Targówku też całe półki tego Milk Stouta stoją. Cena to wciąż 1,49 zł (byłem wczoraj). Piwo całkiem dobre. A w tej cenie to już w ogóleComment