Robox, rozejrzyj się po swoim Tesco, i daj znać, co i jak
Promocje w TESCO
Collapse
X
-
Last edited by dyczkin; 2016-09-22, 19:29.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziRobox, rozejrzyj się po swoim Tesco, i daj znać, co i jak
Comment
-
-
W Szczecinie na Milczańskiej jest. Gdyby ktoś szukał to stoi przypadkowo pier...lnięty w kartonie obok szkła z Książęcego. Gdyby mnie taka Pani blondynka nie nakierowała (sama miała chyba ze 4szt. w koszyku) to bym nie znalazł. Jak byłem to został 1 ostatni w dodatku otwarty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika malybierwant Wyświetlenie odpowiedziU mnie w Tesco były szkła ale nie było promocji i trza było kupić za 9,99.Niezły burdel tam mają co sklep to co innego...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kostas Wyświetlenie odpowiedziW jakich miastach w Tesco dostępny jest Porter Jubileuszowy ze Szwestką? U mnie w okolicy nadal brak (Świebodzice - Świdnica), a zaliczyłem trzy sklepy.
U mnie stoi już od 3 dni, ale chyba raptem z 5 puszek.
Pewnie chwilę postojąLast edited by dlugas; 2016-09-23, 09:41.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziTwoja gazetka co prawi? że mają być? to będę tylko pewnie z tygodniowym opóźnieniem
Pewnie chwilę postoją
Comment
-
-
Żona chciał na moje imieniny (których nie obchodzę) zakupić ową puszkę za 50zł.
Nie wydałem zezwolenia.
Mam za dużo piw, a jeszcze więcej porterów w piwnicy by kupować kolejnego takiego drogiego.
A po za tym mój budżet jeszcze nie dojrzał do wydawania 50zł na piwo (JEDNO)
W dodatku mam podobne szkło w kilku pojemnościach, tubę z Wyborowej, ba nawet drugą z JAMESONA.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziTwoja gazetka co prawi? że mają być? to będę tylko pewnie z tygodniowym opóźnieniem
Pewnie chwilę postoją
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzi... Pewnie chwilę postoją ...
Dodatkowo pomógł mi najbardziej kolega, przebywający aktualnie w podróży służbowej za wielką wodą. Potwierdził, że namierzył dla mnie "Speedway Stout" w wersji z beczek po burbonie. Wolę dać za ten trunek 22 USD za dużą (750 ml) flaszkę i być "wniebowzięty" niż wydawać 50 PLN i mieć zdruzgotane żelastwem niewątpliwie przyjemne z tego porterowego trunku doznania ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziRobox, rozejrzyj się po swoim Tesco, i daj znać, co i jak
Comment
-
-
U mnie do saisona i białego. Jest gdzieś pokal do portera?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziW moim Tesco extra czyli dużym
Promocja się zdublowała czyli 2 Żywce po 7zł
a jak kupiłem 4 portery to szklanka była gratis.
Musi być ten sam typ piwa, bez mieszania.
Szklanki wreszcie dowieźli i oprócz stosu APA przybyło kilka Saisonów.
Reszty póki co brakVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziU mnie do saisona i białego. Jest gdzieś pokal do portera?
Ja pomieszałem i dostałem . Pani tylko zwróciła uwagę, że szklanki sa tylko do smakowych żywców
Comment
-
-
BOCK jest z dodatkiem soku z kozła
a w marcowym sok z gumijagód
Może można mieszać "smaki", ale ja i tak wiernie zostaję przy porterach.
Tamte inne kolory mnie nie interesują, bo zalegają mi jeszcze w szafie. No a czarne moga leżeć w piwnicy i nie wołają jeść.
Dzisiaj znowu dokupię 4 portery za 14zł plus szklanka do saisona, bo poprzednią zdążyłem już rozbić.
Pominę kwestię informacyjną. Na całe wielkie Tesco wisi tylko jedna mała kartka z promocją, że "przy zakupie 4 piw żywca szklanka gratis". No i owa karteluszka jest przy lodówce z piwami tuż koło świeżych ryb.
Sprytnie nie ? :]Last edited by dlugas; 2016-09-26, 10:23.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedzi... ze szwestką (co to k... za język?) ...
Comment
-
Comment