W Carrefourze na Bamowie (Wawa) z rozpiski wynika, że w czerwcu powinno być szkło do APA, ale...nie ma, jest tylko zwykły pokal. Jak to zwykle w tym systemie korpo - piękne są zapowiedzi i reklamy, rzeczywistość skrzeczy.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Tylko niech jakoś skoordynują ruchy, bo akcja zapowiada się ciekawie.
Odwiedziłem 3 razy Carrefoura w ostatnim tygodniu:
1. Były piwa, nie było szkła;
2. Było szkło nie było piwa;
3. Było piwa o ..uja, nie było szkła.
A może to ja lepiej się zorganizuję? Jak nie będzie piw to schowam gdzieś na sklepie szkło..
Szczególnie myślami wracam do sytuacji z punktu drugiego. To, że w popłochu schowali wszystkie portery (błąd w gazetce, gdzie widniał porter za 2,40 zł) to rozumiem, ale sytuacja, gdzie z hipermarkecie nie ma ani jednej butelki jakiegokolwiek piwa Żywiec?
W Carrefourze na Bamowie (Wawa) z rozpiski wynika, że w czerwcu powinno być szkło do APA, ale...nie ma, jest tylko zwykły pokal. Jak to zwykle w tym systemie korpo - piękne są zapowiedzi i reklamy, rzeczywistość skrzeczy.
U mnie też zostało zwykłe szko. To do APA się szybko rozeszło.
Szklanki przewidziane na czerwiec w końcu dotarły do olkuskiego Carrefoura, być może dowieźli także do pozostałych sklepów, które do tej pory nimi nie dysponowały.
Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment