W Słupsku w Auchan 24,99 zestaw Komesa ze szkłem(dla mnie samo szkło warte jakieś 15-20zł): Ris , Bw, Porter Bałtycki , PB z płatkami dębowymi
Promocje cenowe [KOMENTARZE]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ukasus Wyświetlenie odpowiedziW Słupsku w Auchan 24,99 zestaw Komesa ze szkłem(dla mnie samo szkło warte jakieś 15-20zł): Ris , Bw, Porter Bałtycki , PB z płatkami dębowymi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedzi... dwupak Doktorów, dodatkowo w zestawie para skarpet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndrewZG Wyświetlenie odpowiedziMuszę sprawdzić w moim IM - też mi się urodziła córka! Co prawda ponad 24 lata temu, ale wiecie - dziecko jest dziecko.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lhunbleidd Wyświetlenie odpowiedziGratulacje!Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziDyczkin, w takim razie gratulacje
Takie rzeczy zawsze na końcu mi przychodzą na myśl, jestem trochę na bakier z inteligencją emocjonalnąVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Odnośnie kraftów w Lidlu
kraftów nikt tam nie będzie przeceniał, przeważnie stoi 6-12 butelek i koniec
zawsze się ktoś znajdzie i wykupi,
W lidlach, których bywam stoi odpowiednio 22 i 14 sztuk Lagera z Miami. O ile pamiętam, jest on w ofercie już spokojnie 2-3 tygodnie. Myśle, że lada dzień można spodziewać się przecen, na co gorąco liczę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziMyśle, że lada dzień można spodziewać się przecen, na co gorąco liczę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziAndrew, w Lidlu na Sienkiewicza zostawiłem z 30-40 sztuk Pedegree Amber Ale za 1,99 zł
Z innej beczki: wczoraj przejeżdżając przez Grodzisk zatrzymałem się w tamtejszym IM - APA, IPA, Grodziskie po 3,50 + kaucja, porter 6,00 + kaucja. Były też b. ładne zestawy w kartoniku ze szkłem (5 piw) po 30 zyla.
Comment
-
-
O taki chodzi?
Wczoraj dorwałem za 28,59 tutaj: https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=119921
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziDziękuje panowie.
Takie rzeczy zawsze na końcu mi przychodzą na myśl, jestem trochę na bakier z inteligencją emocjonalną
Zdrowie malej!Czy napija sie panowie piweczka?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wiaterek Wyświetlenie odpowiedziCiekawa okazja dla Krakowiaków i piwoszy wizytujących gród z zimnym lechem: znamienita lokalna sieć Kocyk wyprzedaje piwa Hofbäu i Löwenbräu z Oktoberfest w cenie 2,39 i 2,49!
Comment
-
Comment