Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe [KOMENTARZE]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot Wyświetlenie odpowiedziDlatego mógłby ktoś na bieżąco czyścić ten temat z pitolenia o dupie maryni zostawiając suche informacje o promocjach.
Comment
-
-
Dojechały do Was Piotrki, do InterMarche?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Nie wiem, jutro sprawdzę.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyrteusz Wyświetlenie odpowiedziW Almie 08.10-21.10:
- Żywiec Saison i Żywiec APA za 3,49 zł
Saisona w ogóle nie było, na sklepie nikt o takim piwie nie słyszał, a że w gazetce jest, to tym bardziej było zdziwienie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziDojechały do Was Piotrki, do InterMarche?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika need Wyświetlenie odpowiedziJednak nie wszędzie, bo w Łodzi po 2,99. Co nie zmienia faktu, że za tę cenę również bardzo polecam.Last edited by robox; 2015-10-11, 22:28.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika need Wyświetlenie odpowiedziW Olsztynie przedwczoraj były obydwa.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziKolejna okazja w Intermarche, od czwartku, na Żywiec Porter w cenie 2,87. Inne też w takiej samej cenie. Będzie okazja na kufel do saisona .
Comment
-
-
Promocje cenowe [KOMENTARZE]
No to zakładamy na próbę takowy wątek.
Wsadzamy tutaj
- pitolenie o promocyjnej dupie maryny
- chwalenie się kupnem "po taniości czegoś drogiego"
- bardzo lokalne i krótkoczasowe promocje na jakieś "rarytasy"
- promocje z kartą klubowicza 1zł taniej na takie i takie przecenione piwa,
- do nas nie dojechały,
- u nas jeszcze nie ma, a u nas są, a u nas to zadupie i tak nie dojadą itp. itd.
- u nas schowali promocyjne albo przenieśli do innego sklepu
- a te Wasze promocje "to dupa a nie promocja"
- a u mnie przecenili kilka sztuk "podterminowanego kraftu na złotypińdziesiąt" itp.
itp. itd.
W wątku głównym http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=90720 piszemy tylko
- Jakie piwa
- Gdzie
- Od kiedy
- W jakiej cenie
ewentualnie link do gazetki, skanu itp.
DU IT !
Comment
-
-
Żeby to zadziałało konieczne są dwie rzeczy:
- temat z komentarzami musi być przyklejony tak jak główny temat o promocjach
- ktoś musi się poczuwać do rugowania tematu głównego z wątków pobocznych przynajmniej raz dziennie
Dodatkowo temat główny spokojnie można (prawie) wyzerować, bo i tak informacje które się w nim znajdują z założenia mają ważność nie większą niż kilka tygodni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że mam poczyścić wątek...
Tak ostatnie 2-3 strony chyba wystarczy
----------------
albo tak jak sugeruje mój przedmówcopisacz
Wyzerować główny i zaczynamy oba wątki z czystym z kontemLast edited by dlugas; 2015-10-14, 12:38.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot Wyświetlenie odpowiedziŻeby to zadziałało konieczne są dwie rzeczy:
- temat z komentarzami musi być przyklejony tak jak główny temat o promocjach
- ktoś musi się poczuwać do rugowania tematu głównego z wątków pobocznych przynajmniej raz dziennie
Dodatkowo temat główny spokojnie można (prawie) wyzerować, bo i tak informacje które się w nim znajdują z założenia mają ważność nie większą niż kilka tygodni.
Mogę poczyścić stary. Czyścić i kasować to akurat ja lubię, ale nie wiem czy dziś to jeszcze zrobię, bo wyjeżdżam na WFP .
Comment
-
Comment