Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe [KOMENTARZE]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziA skąd takie info? W gazetce i na ich stronce nie znalazłem
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziMożliwe, czytałem jakiś artykuł, że w skład nowych Broków wchodzić będą:
- Brok IPA
- Brok Extra Stout
- Brok Brown Ale
- Brok Gluten Free - nowość dla osób stosujących dietę
bo reszta już była
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziczyli za niedługo w biedronce pojawi się Cechowe BEZGLUTENOWE :]
bo reszta już była
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziczyli za niedługo w biedronce pojawi się Cechowe BEZGLUTENOWE :]
bo reszta już była
(przynajmniej u mnie )Last edited by robox; 2015-10-05, 16:27.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziPrzecież w Biedrze jest już od dawna. Przynajmniej w Wawie
A same Cechowe się wyprzedały. Możliwe, że gdzieś na jakiś pobocznych sklepach leży jeszcze kilka kartonów na wyprzedaży po 1,49złLast edited by dlugas; 2015-10-05, 16:37.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj byłem w sklepie, zakupiłem kilka puszeczek po tej cenie ... stara nad paletą w Porterem była przekreślona.
W czwartek wrócę po większą ilość.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziWziąłem przykład od Ciebie .
W czwartek wrócę po większą ilość.
Comment
-
-
Jeszcze im nie zeszły poprzednie transze, więc wprowadzanie nowych piw, które będą tylko zalegać, dopóki data się zacznie zbliżać ku końcowi, jest delikatnie mówiąc, niemądre. PINTA im zeszła szybko (do przeceny dotrwał tylko Atak Chmielu), to zamiast sprowadzić tylko PINTę, to się rozdrabniają i biorą to, co za te ceny nie pójdzie.Last edited by Petitpierre; 2015-10-06, 07:23.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziJeszcze im nie zeszły poprzednie transze, więc wprowadzanie nowych piw, które będą tylko zalegać, dopóki data się zacznie zbliżać ku końcowi, jest delikatnie mówiąc, niemądre. PINTA im zeszła szybko (do przeceny dotrwał tylko Atak Chmielu), to zamiast sprowadzić tylko PINTę, to się rozdrabniają i biorą to, co za te ceny nie pójdzie.
Comment
-
-
Tak patrząc na to, co zostało, to nie są to żadne nowości, bo np. Terrence, Oberschliesen, Metropolis to nie są najnowsze wypusty danych browarów, tak samo jak Thompson czy Geronimo. Jakby był Salvador, Gold Rush czyli ewidentne nowinki, to może owszem-promocja nowości. Poza tym PINTA się rozeszła, ale już nie wróciła, przynajmniej u nas (wówczas nowością było Oki Doki albo Sanrajza).Tak więc, gdzieś zaważył czynnik ludzki, a konkretnie laicki. Zobaczymy co dalej.
Z promocji cenowych w Lidl'u mają być dwa cydry z Normandii, w nowej szacie, ten, co już był 4,5% i nowy 2%.Last edited by Petitpierre; 2015-10-06, 12:26.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedzi, Oberschliesen,Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziA co to za wynalazek?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziTak patrząc na to, co zostało, to nie są to żadne nowości, bo np. Terrence, Oberschliesen, Metropolis to nie są najnowsze wypusty danych browarów, tak samo jak Thompson czy Geronimo. Jakby był Salvador, Gold Rush czyli ewidentne nowinki, to może owszem-promocja nowości. Poza tym PINTA się rozeszła, ale już nie wróciła, przynajmniej u nas (wówczas nowością było Oki Doki albo Sanrajza).Tak więc, gdzieś zaważył czynnik ludzki, a konkretnie laicki. Zobaczymy co dalej.
Z promocji cenowych w Lidl'u mają być dwa cydry z Normandii, w nowej szacie, ten, co już był 4,5% i nowy 2%.
ED: Tesco Stalowa WwaLast edited by Sim666; 2015-10-06, 18:42.
Comment
-
Comment