Cholera, już się pogubiłem. Czy mógłby ktoś mnie nakierować na wątek z promocjami cenowymi, bo poprzedni który miałem zasubskrybowany jest już zamknięty?
Promocje cenowe [KOMENTARZE]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kostas Wyświetlenie odpowiedziCholera, już się pogubiłem. Czy mógłby ktoś mnie nakierować na wątek z promocjami cenowymi, bo poprzedni który miałem zasubskrybowany jest już zamknięty?
To wszystko nie było do Kostasa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kostas Wyświetlenie odpowiedziCholera, już się pogubiłem. Czy mógłby ktoś mnie nakierować na wątek z promocjami cenowymi, bo poprzedni który miałem zasubskrybowany jest już zamknięty?
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziO, najlepszy przykład zasadności zmian. Utrudniajcie tak dalej, nowy użytkownik nie dojdzie o co tu chodzi, większość pewnie nawet nie będzie chciała i pójdzie dalej.
To wszystko nie było do Kostasa.Last edited by dyczkin; 2015-12-06, 20:53.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziPanie emes, świat się zmienia, nie przystosowani giną albo mają problemy .
Comment
-
-
Będę się smucił, znowu mam dołą, albo wejdę w politykę .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
ARGUS Porter
W LIDLU Argus Porter w promocyjnej cenie 2.19 przeceniony z 2.99. Wiadomo że mocno odbiega od znanych producentów porterów ale jest i tak bardzo pijalne i smaczne. Warto wydać te nieco ponad 2 zyla na niego.Rodem z Podkarpacia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika carlsten Wyświetlenie odpowiedziW-wa carrefour wileńska, "do dwóch produktów GŻ kufel gratis". Do obioru w pkt obsługi klienta, w którym się okazuje, że do wyboru mamy kufel i craft master one z żywca."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś wie, czy to akcja ogólnopolska? Bądź chociaż wielkopolsko-pomorsko-kujawska, a nie tylko warsiawska?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziStrona 3: http://zblogowani.pl/wpis/1832943/ne...zetka-28012016
Wiadomo coś o parametrach? To są nowości czy jakieś starocie w nowych szatach?
Okocimskie Ciemne było już wcześniej w Lidlu i miało kapsel serii Piw Sezonowych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziLeclerc Rzeszów, z ostatniej chwili: kilkanaście kartonów...Imperium Prunum! Cena...21zł! Nie dziękujcie, wypijcie tylko moje zdrowie
Ok. 14 dnia 05.02.2016 w naszym leclercu było jeszcze 12-14 sztuk imperium prunum cena
niecałe 21zł/szt.
Comment
-
-
Trzeba mieć kasy na takie hurtowe zakupy w ciemno.
Ja kupiłem jedno i kiedyś tam je wypiję.
Jest tyle dobrego piwa na rynku, że nie muszę kupować po 10 sztuk tego śliwkoporteru/a
Choć przyznam, gdybym miał luźne fundusze, to bym kupił pewnie 5 sztuk. Idealnie na prezent dla wtajemniczonych i do wypicia w tym i w przyszłym sezonie "grzewczym"
Comment
-
Comment