Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oczko21
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe [KOMENTARZE]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika motonita2002 Wyświetlenie odpowiedziW Biedronce od 09.05.2016 (poniedziałek) dostępny będzie Specjal Niefiltrowany z Rokitnikiem - cena 9,99zł za czteropak w puszce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marqqq Wyświetlenie odpowiedziOgólnopolska promocja?
Comment
-
-
To chyba nie żadna promocja, lecz stała cena, którą widzę od przynajmniej miesiąca.
W sklepach sieci Carrefour we Wrocławiu jest Kormoran Coffee Stout za 5.89.
Cena o tyle ciekawa, że w zależności od sklepu, 1-2 złote niższa niż gdziekolwiek indziej.
Dla mnie to świetne piwo i za tę cenę oczywisty wybór przy okazji wizyt w tym sklepie.
Jest też Witbier z tego browaru za 5.69. Ten w zależności od warki jest albo genialny, albo tylko dobry, ale ogólnie to jeden z najlepszych wyrobów w tym stylu i też cena konkurencyjna (przynajmniej jak na Wrocław).
Comment
-
-
W moim Kauflandzie wywiało Portera z Fortuny, jest potrójny i poczwórny .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
A po ileż był/jest ten Fortunowy Porter w kałflandzie?Last edited by dlugas; 2016-05-13, 10:28.
Comment
-
-
Ma byc po 3,89 minus 20 groszy, różnica w cenie kaucji.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Wczoraj zakupiłem Komes Porter po 3,89 zł (+0,30 zł kaucja) w Kauflandzie. Jeszcze sporo zostało i to trzy różne warki do wyboru. Polecam się mocniej zaopatrzyć, bo w tej cenie to rzadkość. Gdyby tylko żona nie patrzyła na ręce...
Potrójnych i Poczwórnych też mnóstwo.
Comment
-
-
Lokalesi tylko ????
no to hańba !!
szkoda, bo Komesowy porter rożnie w cenę niestety. W PiP skoczył na 5,69zł a w karfurze na 5,89zł +0,5zł kaucja.
Hmm dawno w sumie nie piłem tego piwka.
Może czas na otworzenie tej wielkiej butli sprzed roku, bo jeśli nie teraz to przeczeka na zimę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Tesco od 18 sierpnia:
- zestaw w kartoniku 5 Grodziskie + szklanka po 19,99 złotego
http://gazetki.tesco.pl/pobierz/gaze...hm/gazetka.pdf strona 3
Comment
-
-
No i powtórka z akcji Ciecha jubileuszowego porteru w żabkach teraz zamkowy porter ze szwestką w tubie jest w Tesco po 50zl. A ludzie darli po premierze za 65-80zl. Niby towar luksusowy pozycjonowany cenowo a bedzie leżał w Tesco pod świetlówkami na Polce tuz przy podłodze obok halnego.
Comment
-
Comment