Wczoraj w jednym ze sklepów sieci Groszek widziałem porter z Perły za 1,19.Lublin i okolice są chyba zalane tym piwem,w większości sklepów widzę powystawiane zgrzewki z przecenionym porterkiem.Cz dojdziemy do magicznej ceny 0,99 ?.Zapasy w piwnicy już są,chyba czas na porterówkę.
Promocje cenowe [KOMENTARZE]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziNo i powtórka z akcji Ciecha jubileuszowego porteru w żabkach teraz zamkowy porter ze szwestką w tubie jest w Tesco po 50zl. A ludzie darli po premierze za 65-80zl. Niby towar luksusowy pozycjonowany cenowo a bedzie leżał w Tesco pod świetlówkami na Polce tuz przy podłodze obok halnego.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziW moim Tesco stoi po 59,99. Czekam na obniżkę świąteczną
U mnie ponad 20 tub. 59,99zł/szt
Nie wiem czy przecenią choć troszkę na święta.
Data chyba do 2018 czyli chwile poczekamy na ostrzejsze wyprzedaże
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziPorter ze Szwestką 49,99 chyba, że ktoś ma punkty Club Card lub inne zniżki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziTo słynna złotówka taniej?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziDycha, panie drogi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziToż to istne szaleństwoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziJa kupiłem po 3 dychy taniej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziPewnie kody przekleiłeś?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziZaniosłem do Tesco, zeskanowali i mam w domu nowe szkło
Jutro ... a w sumie już dzisiaj, zobaczę w miejscowym, czy też tak szaleją z promocjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziJutro ... a w sumie już dzisiaj, zobaczę w miejscowym, czy też tak szaleją z promocjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziCena spadła do 49,99 zł mimo, że na cenówkach dalej 59,99 zł.Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika metalsrem Wyświetlenie odpowiedziA z Club Card jest 10zl taniej?
Dyczkin sprawdzał, że jest z Club Cardem taniej, więc pewnie tak jest .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziW ursynowskim Megasamie Hoegaarden Wit Blanche w butelce 0,75l w cenie... 4,99 zł. Wszystkie Biedronki się chowają do dziur ))))
Widziałem, że gorzej schodzi od Leffe, więc może
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziDyczkin sprawdzał, że jest z Club Cardem taniej, więc pewnie tak jest .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
Comment