Nic tylko magazynować portery. U nas jeszcze Perła Porter za 1.99 w sieci Ela.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyrteusz Wyświetlenie odpowiedziOd 2.11 w Żabce:
- Żywiec: Porter, APA, Saison - 2 za 6,50 zł
- Książęce: Golden Ale, Złote Pszeniczne, Ciemne Łagodne, Czerwony Lager - 3 za 9 zł.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Tesco wszystkie piwa Finest ( Porter, Lager, Stout, IPA ) w promocji " 2 za 7 zł".Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika djkynek Wyświetlenie odpowiedziW biedrze od dziś, a w zasadzie juz wczoraj kupowałem Miłoslawy: Pilzner, Blond Ale, Niefiltrowane i Witbier po 2,99 PLN w BBZ.
Z ciekawszych jeszcze piw:
- Zlaty Bażant 3,39 zł
- Staropramen Premium 2,89 zł
- Kozel 2,79 zł
- Corona 3,49 zł
- Grolsch 450ml - 3,95 zł
Comment
-
-
W warszawskich sklepach Używki Świata wyprzedają piwo Polish Pils robione dla nich, z ich firmowym logo, przez Browar Kaszubski Bytów. Data... 31.11.2016 (tak, wiem że nie ma takiego dnia). Skład i parametry identyczne jak Polka, więc podejrzewam, że to jest to samo piwo.
Na Łukomskiej (Gocławek) 3.09 zł + 1 gratis więc w parkach za 1,54 zł. A na Zamkowej (os. Wilno) po 1,89 zł.Last edited by chechaouen; 2016-11-17, 16:19.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziData... 31.11.2016 (tak, wiem że nie ma takiego dnia).
Comment
-
Comment