W gazetce pod szyldem Hatherwood tym razem sos , marmolada, chipsy, krówki i fasolka, ciastka... i to już koniec "tygodnia brytyjskiego" Za to mamy Okocim i Carlsberg w "dobrej cenie"
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020 -
Grunt to nie tracić nadzieiVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
W ursynowskim Megasamie Hoegaarden Wit Blanche w butelce 0,75l w cenie... 4,99 zł. Wszystkie Biedronki się chowają do dziur )))) Warka do Walentynek, czyli 14.02.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Comment
-
Kolejne ceny w Biedronce spadają.
W tych sklepach gdzie zostały świąteczne wypusty Jabłonowa są już przeceniane np. Pilsator za 2.19, Cisza Nocna- 2.39.
Poza tym Kozel Svetly oraz Cerny w tej chwili po 2.79 (a z kartą Moja Biedronka nawet za 2.39).Comment
-
- Zlaty Bażant - 3 piwa po 2,99 zł
- Staropramen Premium - 3 po 2,79 zł
- Pilsner Urquell po 3,39 złComment
-
Comment
Comment