Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
W Lidl'u od 09.01 Wielka Brytania, wiadomo coś jak tam z piwkami? Jakieś powroty, nowości czy w ogóle zrezygnowali? Inne produkty pod szyldem Hatherwood-może więc dołączy więcej numerków nie tylko gekonik?
W gazetce pod szyldem Hatherwood tym razem sos , marmolada, chipsy, krówki i fasolka, ciastka... i to już koniec "tygodnia brytyjskiego" Za to mamy Okocim i Carlsberg w "dobrej cenie"
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Dwa piwa w puszkach zdaje się Stone Brewing:
1) Arrogant Bastard Ale - 0,5l poniżej 10 zł,
2) Stone IPA (Berlin) - 0,33l poniżej 8 zł,
Carrefour Medweckiego Kraków
W ursynowskim Megasamie Hoegaarden Wit Blanche w butelce 0,75l w cenie... 4,99 zł. Wszystkie Biedronki się chowają do dziur )))) Warka do Walentynek, czyli 14.02.
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
W ursynowskim Megasamie Hoegaarden Wit Blanche w butelce 0,75l w cenie... 4,99 zł. Wszystkie Biedronki się chowają do dziur )))) Warka do Walentynek, czyli 14.02.
Cena w Biedronce spadła do 9,49 złotego za butelkę.
Kolejne ceny w Biedronce spadają.
W tych sklepach gdzie zostały świąteczne wypusty Jabłonowa są już przeceniane np. Pilsator za 2.19, Cisza Nocna- 2.39.
Poza tym Kozel Svetly oraz Cerny w tej chwili po 2.79 (a z kartą Moja Biedronka nawet za 2.39).
Poza tym Kozel Svetly oraz Cerny w tej chwili po 2.79 (a z kartą Moja Biedronka nawet za 2.39).
Ogólnie jest Festiwal piwa czeskiego i słowackiego. W promocjach są jeszcze:
- Zlaty Bażant - 3 piwa po 2,99 zł
- Staropramen Premium - 3 po 2,79 zł
- Pilsner Urquell po 3,39 zł
Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
Comment