W Netto od 5 marca 20 butelek Łomży Jasnej 0,5l w kartoniku po 35 złotych.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
W Lidlu za 6,50 mamy Sztos z Glogera (Belgian IPA). Nie piłem więc nie mogę polecać, ale ja z Glogerem mam średnie doświadczenia.
Jest jeszcze za 4,49 Krzepkie z Kormorana - całkiem fajny strong.Last edited by Lhunbleidd; 2018-03-02, 12:35.
Comment
-
-
Koledzy, napiszcie proszę w jakiej sieci można dostać porter z Grodziska.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziKoledzy, napiszcie proszę w jakiej sieci można dostać porter z Grodziska.
Comment
-
-
Gdzieś czytałem, że to kwestia dnia-dni. W każdym razie w naszym Lidl'u były już pierwsze osoby, które odbierały coś tam zamówione sprzed wczoraj czy przedwczoraj. Np. Jakbyśmy brali niebieskiego jasia, to w moim Lidl'u jest karteczka, że jest u kierownika sklepu, czyli pudełko wystawione, a flaszka czeka na zapleczu. Może będą wpuszczać tych trapistów oficjalnie na półkę, to się zaopatrzą na zaś?Last edited by Petitpierre; 2018-03-05, 17:12.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
W specjalistyku płaciłem 16 za racheforda 10 i wspominam je jako najlepsze, które piłem to tej pory.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Na La Trappe Quad się nie załapałem - małe butelki zniknęły ze sklepu(a jeszcze je miałem w koszyku dwie godziny temu). Radzę też uważać przy potwierdzaniu zamówienia, bo mi pokazało o 6 butelek rochefort więcej niż wstępnie potwierdziłem.
Comment
-
-
Lidl dał ceny przeciętne, tzn. przeważnie po tyle chodzą. Z rzadszych polecam Isid'or. Z całej oferty nie piłem tylko jednego piwa, tego Zundert, a o innych mam jak najlepsze zdanie. Orval opłaca się kupić, ale nie pić tylko czekać-zmienia się nie do poznania (A nawet do Gniezna).
Moja rezerwacja w realizacji i jak się nie zrealizuje nie można robić następnej, co trochę utrudnia.Last edited by Petitpierre; 2018-03-06, 08:12.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
Comment