Lidl, od 7. grudnia argus porter 2,29 konserwa, argus łowczy słodowy tercet i chmielowy kwartet po 3,49 butelka o,5 l oraz konserwa budweisera za 2,22
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedzi8 Budweiser'ów 5% plus szklanka 30zł
Comment
-
-
Swieze informacje z Carrefoura
Komes + kielich - 26,99zł
Miłosław + pokal - 26,99zł
Fortuna + pokal - 26,99zł
Piwo z Grodziska + szklanka - chyba 26,99zł
Warsteiner + szklanka - 39,99zł
Cydr miłosławski + szklanka - 16,99zł
Miłosław Pilzner, Marcowe, Niefiltrowane, Górnej fermentacji - 3,29zł (3 w cenie 2)
Lech Shandy, Diesel - 2,85zł (3 w cenie 2)
Jagiełło Pils, Lager - 2,99zł
Kasztelan Niefiltrowany, Biały, Chmielowe - 2,49
Desperados 0,58l - 3,99zł
Amber Żywe - 2,99zł
Stella Artois - 3,49zł
Triple Blond Cornelius - 3,99zł
Miller - 4,59zł
Saigon - 3,99zł
Żatecky Gus 1l - 5,99zł
w razie pytań piszcie, pracuje w Carrefourze wiec mam na biezaco promocje (akurat na dziale napoje pracuje wiec tym bardziej )
ps. szklanka Saison jeszcze jest i kilka do Białego, niestety reszty nie ma i szkoda, ze nie mielismy do Portera
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot Wyświetlenie odpowiedziGdyby było bez szklanki to by przecież nie cytował albo dopisał...
Tak, ze szklanką (0,3 L)Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
kaczka116
Czy te promocje są ogólnopolskie ? I czy dotyczą tylko dużych Kerfurów ? Nie mam czasu oglądać gazetki a najbliższy mam jakiś Express...Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Te promocje dotyczą na pewno hipermarketów, Expressy są ajenckie i zróżnicowane powierzchniowo, w tych większych może być część tych promocji, w tych małych zwykle żadnych promocji na regionalne piwa nie znajdziecie, bo mają ofertę ograniczoną do podstawowych koncerniaków.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziSwieze informacje z Carrefoura
Komes + kielich - 26,99zł
Miłosław + pokal - 26,99zł
Fortuna + pokal - 26,99zł
Piwo z Grodziska + szklanka - chyba 26,99zł
Warsteiner + szklanka - 39,99zł
Cydr miłosławski + szklanka - 16,99zł
Miłosław Pilzner, Marcowe, Niefiltrowane, Górnej fermentacji - 3,29zł (3 w cenie 2)
Lech Shandy, Diesel - 2,85zł (3 w cenie 2)
Jagiełło Pils, Lager - 2,99zł
Kasztelan Niefiltrowany, Biały, Chmielowe - 2,49
Desperados 0,58l - 3,99zł
Amber Żywe - 2,99zł
Stella Artois - 3,49zł
Triple Blond Cornelius - 3,99zł
Miller - 4,59zł
Saigon - 3,99zł
Żatecky Gus 1l - 5,99zł
w razie pytań piszcie, pracuje w Carrefourze wiec mam na biezaco promocje (akurat na dziale napoje pracuje wiec tym bardziej )
ps. szklanka Saison jeszcze jest i kilka do Białego, niestety reszty nie ma i szkoda, ze nie mielismy do Portera
A w którym CARRFOUR bo w Olsztynie to SAISON szklanki brak natomiast do białego full. A tak mi się marzy SAISON
Comment
-
-
Seblop: w CH Borek Wrocław
Forra6: te promocje obowiazuja tylko w Hipermarketach: Białystok, Bydgoszcz, Bytom, Chorzów, Elbląg, Gdańsk, Gliwice, Głogów, Grudziądz, Jastrzębie, Jaworzno, Kalisz, Katowice, Kędzierzyn - Koźle, Kraków, Kutno, Legnica, Lublin, Łódź, Mińsk Maz., Olsztyn, Opole, Poznań, Rybnik, Sosnowiec, Szczecin, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zamość, Zgorzelec, Zielona Góra.
a piwa takie jak: Żywe, Stella, Triple, Saigon i Żatecky tylko w Gdańsku, Krakowie, Łodzi, Warszawie w chyba 5 Hiperach i jednym Markecie no i Borek Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot Wyświetlenie odpowiedziKaufland, 3-9.12
Okocim Porter
2,99 + kaucja
Do tego Guinness original 0,33l za 2,85zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziW mojej gazetce 2,85zł plus kaucja
Do tego Guinness original 0,33l za 2,85zł
http://www.kaufland.pl/webdatenuploa...log/index.html
- Okocim Porter 2,95 zł + kaucja
- Guinness 0,33l za 2,99 zł
Comment
-
-
Robox, Ty się ciesz, u mnie już nie ma .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment