Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Promocja działa na Waszczukowe i BeerLaba.
Na przykład Piaseczyńskie Pils, Pszeniczne i Leśny Lager oraz Waszczukowe Janusz Moczywąs i Grażyna Sprężyna są w jednej cenie- 4.99, można dowolnie zmiksować do 12 sztuk i wyjdzie po 2,50 za sztukę
Większość klientów wywozi na zgrzewki i kartony wszelakie piwa koncernowe.
Regionalne i rzemieślnicze budzą mniejsze zainteresowanie.
Piwa mocno porozrzucane w różnych miejscach sklepów, dobrze się rozglądajcie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziPromocja działa na Waszczukowe i BeerLaba.
Na przykład Piaseczyńskie Pils, Pszeniczne i Leśny Lager oraz Waszczukowe Janusz Moczywąs i Grażyna Sprężyna są w jednej cenie- 4.99, można dowolnie zmiksować do 12 sztuk i wyjdzie po 2,50 za sztukę
Większość klientów wywozi na zgrzewki i kartony wszelakie piwa koncernowe.
Regionalne i rzemieślnicze budzą mniejsze zainteresowanie.
Piwa mocno porozrzucane w różnych miejscach sklepów, dobrze się rozglądajcie.
Patrząc na innych nie widziałem piwa . Może się nie kapli . Waszczuki wymiotłem z półki .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziŻabki do 10 IX - Grodziskie White IPA i APA w dwupaku po 3.69 zł. sztuka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hustler Wyświetlenie odpowiedziCena fajna, ale w Żabce nie widziałem Grodziskiego White IPA (APA mnie nie interesuje) od ponad miesiąca. Chyba w ogóle wycofali je z oferty.
Comment
-
-
W Auchan od 12 września, w promocji, m.in.:
- Kormoran "Warmińskie Rewolucje" i "Kormoran Jasny" po 3,79 zł
- Gloger "Bosa Rosa", "Baba z Berłem", "Atomowa Babka" po 6,28 zł
- Amber "Złote Lwy" po 2,98 zł
- Grodziskie różne rodzaje po 3,49 zł
- Cornelius APA, IPA po 3,99 zł
- Na Jurze "Jurajskie Pils" po 3,39 zł
- Zwierzyniec "Zwierzyniec Pils" po 2,19 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziW Żabach od dzisiaj przez kolejne dwa tygodnie Miłosławy Niefiltrowane oraz Sosnowe APA po 2.99 zł za sztukę przy zakupie dwóch piw.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziW Żabach od dzisiaj przez kolejne dwa tygodnie Miłosławy Niefiltrowane oraz Sosnowe APA po 2.99 zł za sztukę przy zakupie dwóch piw.
Sprawdzone w dwóch Żabkach , tylko zwykłe Miłosławy i to nie wszystkie
Na szczęście Zarzecze ratuje wieczór .Last edited by LESNICZYy; 2019-09-13, 16:57.
Comment
-
Comment