Lwówek Jankes - w Lidlu od 13 VI za 3.99zł
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marqqq Wyświetlenie odpowiedziLwówek Jankes - w Lidlu od 13 VI za 3.99zł
Comment
-
-
W Biedronce Pilsner Urquell po 3,39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marqqq Wyświetlenie odpowiedziW lidlu nie ma kaucji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika malybierwant Wyświetlenie odpowiedziOd kiedy ta promocja w Muszkieterach?Nie mogę dojrzećLast edited by dyczkin; 2016-06-06, 21:20.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marqqq Wyświetlenie odpowiedziKaufland od czwartku
Szklanka do piwa 0,4 L za 4,99zł
Okocim porter 0,5L 3,59zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wilanowiak1 Wyświetlenie odpowiedziCzaje się na zakup 2 skrzynek Okocimia Portera albo Komesa Portera z myślą o weselu córek ( mają 7 lat - niech poleżakują trochę piwka w piwnicy ) i chyba ciężko będzie o niższą cenę? Jak myślicie? Kiedyś wiem, że był okocim porter chyba po 2,99 albo 3,29 ale czy te czasy wrócą?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziCiężko prorokować, w gazetce widzę, że tylko 4% taniej ... a były już większe upusty. Ten Porter często pojawia się w promocyjnej gazetce Kauflandu.
Comment
-
-
Portery lepiej kupować po 3-4 sztuki z danej warki i koniecznie od różnych browarów. Raz ma się ochotę na dobrze ułożoną i lekka 18 a raz na agresywnego poszarpanego żelazem 22 BeeLGowca itp. Przynajmniej ja tak mam.
Chyba, że te 40 piw będzie pił systematycznie co pół roku po sztuce to wtedy możesz napisać pracę magisterska/doktorska" O przemianach w piwie okocim na przestrzeni lat ....."
Comment
-
Comment