W Komesach nie ma kaucji za butle więc te 4zl to naprawdę fajna cena. Piwnicę skrzynką wzbogaciłem :-)
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wilanowiak1 Wyświetlenie odpowiedziW Komesach nie ma kaucji za butle więc te 4zl to naprawdę fajna cena. Piwnicę skrzynką wzbogaciłem :-)
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marqqq Wyświetlenie odpowiedziOd 1.12 w Kauflandzie Okocim porter po 2.99zł
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziCarreffour w Sadybie Best Mall na Powsińskiej (W-wa)- Porter Łódzki po 3.99 zł.
Szukajcie w rogu regału z koncerniakami, w dolnych partiach, jest wciśnięty między Junakiem i Donnerem
Warka 24.11.2018.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedziod jutra w zabce fortuna nostalgia -Czarny i Czerwony Smok 2x3zł... ciekawe czy smak ten sam,zwlaszcza czerwonego??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziPromocja dostępna już od dzisiaj w Żabce .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziOd jutra w Tesco Żywiec APA i Saison znów w promocji "2 za 7 zł" oraz Leżajsk Chmielowe i Pszeniczne po 1,99 złotego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziporter raczej także. Nie ma go co prawda na zdjęciu oraz nie jest wymieniony z nazwy, ale pod ceną w ulotce są podane zawartości alkoholu w piwach objętych promocją i jest tam też 9,5%
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziNie w mojejVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziJuż jest, Czerwony Smok zaliczony, wkrótce spotkanie z colą
Comment
-
Comment