Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
UWAGA
W DNIACH 7-9 IV.2017 OKAZJA:
NA CAŁY DOSTĘPNY ASORTYMENT OBOWIĄZUJE PROMOCJA -50% OD CENY REGULARNEJ*
*MINIMALNE ZAKUPY POZWALAJĄCE SKORZYSTAĆ Z PROMOCJI TO 100 PLN W CENACH PRZED RABATEM
ZAPRASZAMYZapraszamy: poniedziałek - sobota od 14:00 do 2:00, niedziela 16:00 - 2:00Comment
-
Dokładnie, u mnie też nie było i nawet nie wiedzieli dlaczego. Jeden pracownik powiedział mi, że było, ale wykupili, a drugi, że nie dojechało i może jeszcze będzie. Ogólnie w Intermarche od dłuższego czasu nie ma czego szukać, bo już nawet z Wąsosza zrezygnowali, a ostały się tylko najpodlejsze wynalazki z Browaru Wiślanego, Staropolskiego i Bowler Hat. W sumie tylko Kormoran warty uwagi, ale ceny mają kosmiczne i niejednokrotnie jest drożej niż w sklepie specjalistycznym.Comment
-
Dokładnie, u mnie też nie było i nawet nie wiedzieli dlaczego. Jeden pracownik powiedział mi, że było, ale wykupili, a drugi, że nie dojechało i może jeszcze będzie. Ogólnie w Intermarche od dłuższego czasu nie ma czego szukać, bo już nawet z Wąsosza zrezygnowali, a ostały się tylko najpodlejsze wynalazki z Browaru Wiślanego, Staropolskiego i Bowler Hat. W sumie tylko Kormoran warty uwagi, ale ceny mają kosmiczne i niejednokrotnie jest drożej niż w sklepie specjalistycznym.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu TapatalkaComment
-
A mi mowil ze nie wiadomo czy w ogole bedzie. Po cholere taka promocja. Nie mogl Olbracht wsadzic tych piw do kerfa? Maja tam kilka juz w stalej ofercie. A IM nawet z Niechanowa zrezygnowalo a pojawili sie w Kauflandzie co tam bylo dno i kilometr mulu
-
-
Butelka?
A ktoś z IM przejął cały nakład i który pewnie wypłynie gdzieś tamVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Jeśli ktoś szuka Jabłonowo Porter podbity śliwką to zapraszam do "naszego" leclerca
14,99zł sztuk ok. 20Comment
-
Comment
-
Comment
-
Ciekawy który? Jakby był w każdym, to porter łódzki to dobra lokata kapitału.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
Comment