Od dzisiaj 11.04.2017 w Lidu można kupić sześciopak belgijskiego piwka. Różne gatunki. Cena dość atrakcyjna bo 25.99 .Więcej napiszę jutro bo przez gapiostwo cały karton zostawiłem w samochodzie w dodatku żony
Piwa Belgijskie w Lidlu 2017
Collapse
X
-
Tam chyba tylko z dwa mają tendencję do zaciekawienia odbiorcy.
Reszta to co zawsze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majeure Wyświetlenie odpowiedziW Lidlu zestaw piw Petrus z Brouwerij De Brabandere już dziś dostępny, jednakże to inny zestaw niż był wypuszczony na rynek angielski. W tym zestawie znalazły się:- Petrus Blond,
- Petrus Dubbel,
- Petrus Tripel,
- Petrus Roodbruin,
- Petrus Aged Pale,
- Petrus Aged Red.
U mnie dopiero w tym tygodniu ten zestaw się pojawił.Last edited by Dukat_WSI; 2017-04-30, 10:43.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marianowar_pl Wyświetlenie odpowiedziZakupiłem Guldena i Piraata. Gdzieś wyczytałem, że nadają się też na leżakowanie więc kupiłem więcej. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tymi piwami po odleżakowaniu?
Zapraszam na mój instagram lub na wątek o piraacie na naszym forum
moim zdaniem na odpoczywaniu więcej zyska Gulden
Comment
-
-
Nie byłem jeszcze w Lidlu, więc może podejdę gdyby były zniżki, widział ktoś?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment