W Krakowie w Tesco na Kapelanki, też ceny nie było..ale ,czytnik pokazał 3.39,kupiłem 25 zostało z 15..jak na dziś, ale kaucję doliczyli, sprawdź dobrze u mnie na końcu rachunki po jego podliczeniu jest pozycja opakowanie zwr.40 i ilość i suma potem doliczona do sumy rachunku.Cena na żywca jest rzeczywiście rewelka, chociaż mnie smakuje więcej grand imperial, który udaje mi sie kupować po 3.81 w Krakowie
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Manio32No teraz widzę że w Polo promocja Harnasia trwa. 7.77 za czteropak!
takie promocje są wszędzie i zawsze, tylko zmieniają się sklepy, które je obecnie mają
Wysil się i wstaw jakąś promocję na te "normalniejsze" piwa, w jakiś ciekawych cenach, lub w normalnych cenach, ale nie w "normalnych" miejscach.Comment
-
Może nei jakieś porywające ceny, ale zawsze coś, bo szerzej dostępne
W tesco coraz więcej nowych piw.
zagraniczne i nasze
nie chce mi się wypisywać to wklejam linki do fotek
+mocne specjalne za 3,19zł z przyprawami?, jeśli dobrze pamiętam
https://lh6.googleusercontent.com/-P...0/IMG_2034.JPG leffe za 6,49złza 0,33l
Do tego "nowy" Zwierzyniec Pils 0,33l za 2,40zł
Perła koźlak 0,33 też coś ok 2,5zł
Żywiec Porter 0,33l za 2,99zł
oraz jako dodatek świetnie i kusząco wyeksponowane https://lh4.googleusercontent.com/-1...0/IMG_1980.JPGComment
-
Pierwsze piwo-można sobie darować. Drugie-5,0% średnie, to powyżej 8% naprawdę dobre, pod warunkiem, że taką cenę wybije. Niefilitry litewskie, znane już z Almy, mnie nie smakowały, ale piwo się zmęczy, a patent zostanie, Leffe wydaje mi się drogie, a właściwie droższe niż powinno, stout dziwny jakiś, ale jak cena pozytywna...Last edited by Petitpierre; 2014-04-04, 16:24.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
No zainteresowało mnie to 8% z przyprawami. Chyba był tam cynamom itp.
takie świąteczne jakieś. Nie kupiłem, bo obawiałem się że będzie zbyt słodkie.
podejdę i sprawdzę cenę.Comment
-
Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
Comment