Ciekawe w jakie butelki "wsadzą" te piwa, bo jak w zwrotne, to ceny niektórych piw robią się fajniejsze (np CiechanoLwówki).
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Niby nic specjalnego, ale może ktoś się skusi
Alma w Promenadzie w Warszawie (nie wiem, czy inne Almy także)
Książęce wszystkie 4 rodzaje - 2,79
Żywce Białe, Bock, Marcowe - 2,89
Bavaria 8,6 - 2,29
Stał też Konstancin z Dębowej Beczki (!). Biała etykieta z niebieskim napisem. Nie widziałem wcześniej czegoś takiego. Ktoś wie coś na temat wznowienia produkcji w Konstancinie?
Kapsel oryginalny, miejsce produkcji browar Konstancin...
Cena 5,49. Data do grudnia. Zostały ostatnie trzy butelki. Po mojej wizycie już dwie.Comment
-
@Neptune- Teraz to jest KonstanciN i nie z Konstancina,bo browar nie istnieje,lecz z Czarnkowa.
Adres wprowadza w błąd,sam dałem się nabrać na to.
Oprócz tego w Almie w dalszym ciągu dostępny jest Schofferhofer- Hefeweizen za 2,99zł i DAB-Dortmunder Export w cenie 3,99zł.
Ta Bavaria 8,6-wygląda ciekawie... Chyba się skuszę.Comment
-
Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
@ Robox.
Nieco uprzedzam fakty, czy w Almie, wiadomo której , przecenili już Portera z Ciechana?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Tylko nie wykup wszystkiego , warka ma przydatność do 8.10.14.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Do żabek i freszmarketów wróciło Brackie. Cena normalna - 2,59 zł butla i 2,99 zł pucha, ale przez przypadek natknąłem się na przygotowaną na później wywieszkę wielosztuk. Obsługa nie wiedziała jednak od kiedy to ruszy - z robieniem zapasów warto się chyba wstrzymać.
Wielosztukowa butelka 2,00 zł, a puszka 2,33 zł
Jak ktoś wie od kiedy to, to nie się pochwali.Comment
-
Wielosztuka za 2 czy 3 sztuki?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment