Ciekawe o co chodzi z tą gwiazdką przy haśle "witaj w świecie piwnego kraftu"
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku -
No niestety, ale nowofalowe to tylko te dwa single hop'y, a reszta mało ciekawa i w dodatku w cenie, która ma się nijak do promocji, ale TESCO ostatnio w tę stronę przegina. Choć potwierdza się reguła, że tam, gdzie drożej, jest jednak taniej. Taka sytuacja: Leffe Royale, cena w TESCO 14,99, cena w Almie 12,60Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Comment
-
No niestety, ale nowofalowe to tylko te dwa single hop'y, a reszta mało ciekawa i w dodatku w cenie, która ma się nijak do promocji, ale TESCO ostatnio w tę stronę przegina. Choć potwierdza się reguła, że tam, gdzie drożej, jest jednak taniej. Taka sytuacja: Leffe Royale, cena w TESCO 14,99, cena w Almie 12,60Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
-
9-15 Kwietnia, Kaufland
Okocim Porter, 2,88 zł +ewentualnie kaucja, o której często w Kauflandzie zapominająComment
-
Comment
-
Lidl i tydzień alpejski (niemiecki)Comment
-
W hipermarketach Carrefour, od dzisiaj do końca kwietnia, piwa z serii Cornelius: Pszeniczny, Dunkel, Banan oraz Cytryna po 1,99 zł za sztukę.Mors ultima linea rerum.Comment
Comment