Poznań. Tesco extra - Serbska 7.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
W Rzeszowie od ponad tygodnia cieszyński dubbel jest w promocji -30% czyli 2,79zł
Stoi z 10 kartonów.
Także w Rzeszowie przywieźli z opóźnieniem 2 tygodniowym GIP z Ambera chilli porter
Piw "których nie znajdziesz w browarni", a wg nowej ulotki miały być, nie ma.
Przekleństwo wschodnich rubieży ?Comment
-
W Rzeszowie od ponad tygodnia cieszyński dubbel jest w promocji -30% czyli 2,79zł
Stoi z 10 kartonów.
Także w Rzeszowie przywieźli z opóźnieniem 2 tygodniowym GIP z Ambera chilli porter
Piw "których nie znajdziesz w browarni", a wg nowej ulotki miały być, nie ma.
Przekleństwo wschodnich rubieży ?Comment
-
Chodzi mi bardziej o to, że te piwa na 99% dojadą tylko, że ze sporym opóźnieniem.
Mnie to lotto, czy będą, tylko taka sytuacja powtarza się już po raz któryś
Jak wreszcie dojadą to kupię wędzonkę plus jakiś singiel.
Póki co mam "porterowy zalew" w kuchniComment
-
Do mnie Gościszewo nie dojechało, z wędzonki nici.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Kolego, jak się kończy termin ważności to rzucają po 1.99 - sam kupiłem kilka dni temu kilkanaście czarnych, ale nie pisałem tutaj bo wykupiłem wszystkie. Taka promocja była w PiP w Gdańskim CH Madison, co ciekawe w innych sklepach PiP też stała warka do 07.04.2015, ale w regularnych cenach.Comment
-
Masła, proszki do prania, papryka czy papier do ... nie wspominając o kasztelanach w 4ropaku zawsze dowiozą i wystawią.
Dziwne nowe piwa krążą po kraju i dojechać nie mogąComment
-
Gościszewo w ilości 6 różnych piw, każde po góra 10-20sztuk dojechało do mojego Grande Tesco
Oczywiście w pośpiechu zabrałem wędzonkę i singla mandarynkę i na kasie ZONK a nie 10zł
Jedno kosztuje 5,99zła drugie 6,z99 i rabat nie wchodzi
Pominę już fakt, że wszędzie było napisane 10zł za 2sztuki, a cen jednostkowych ani widu ani słychu (no ale mogłem sprawdzić w gazetce i się domyślić)
Czasu na powrót na przód sklepu było brak. Oddałem Pani piwa i w ramach pocieszenie odpalę zaraz chilli porter z ambera. Nie piłem jeszcze tego wynalazku to się za chwilę okaże
Zatem bierzcie "gościszewskie pary" kosztujące taką samą kwotęComment
-
Oczywiście w pośpiechu zabrałem wędzonkę i singla mandarynkę i na kasie ZONK a nie 10zł
Jedno kosztuje 5,99zła drugie 6,z99 i rabat nie wchodzi
Pominę już fakt, że wszędzie było napisane 10zł za 2sztuki, a cen jednostkowych ani widu ani słychu (no ale mogłem sprawdzić w gazetce i się domyślić)
Zatem bierzcie "gościszewskie pary" kosztujące taką samą kwotęComment
-
Czasami można łączyć dwie różne bułki, żeby była promocja, czasami można łączyć dwa różne smaki pakowanych parówek czy szynek i rabat się nalicza, a czasami pomimo takie jsamej ceny, ale że są dwa róże kody kreskowe(czyli smaki) rabatu system nie nalicza
Moja wina, że wsadziłem do koszyka dwa piwa o dwóch RÓŻNYCH cenach.
Przypuszczam, że wsadzając dwa różne single z gościszewa po 5,99zł czy rabat się naliczy.
Zresztę przetestuję to w poniedziałekComment
-
Wczoraj zostałem zmuszony do wyjazdu z córką po prezent dla koleżanki do Tesco Extra na Pojezierskiej w Łodzi. No i przy okazji zerknąłem oczywiście co tam w piwnym zakątku się dzieje.
Na wejściu wystawione Gościszewo, za które podziękowałem, zaopatrując się w kilka Dubbli po 2,79 bodajże. Ale... jakież było moje zaskoczenie, kiedy na regale obok Gościszewa, ujrzałem kilka butelek PINTY (A JA PALE ALE, Viva La Vita i Pierwsza Pomoc).
Żadna promocja 2 pierwsze 7,99, Pomoc 5,99, drożej niż w normalnych sklepach. Ale stało się: Pinta jest już w "mejnstrimie", amerykańskie chmiele są w "mejnstrimie". To koniec rewolucji, zwycięstwoComment
-
Jak drożej niż w normalnych sklepach, to jednak to zwycięstwo jest mocno pyrrusowe.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
Comment