Daj link do gazetki.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Już pisałem, że nigdzie jej nie ma w necie, ani na okazjum, ani na stronie Leclerc'a, ale chyba skoro jest od dziś, to wreszcie się pojawi.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Grodzisz zawita i do Intermarche w cenie 3,49 i 3,79, od czwartkuLast edited by dyczkin; 2015-05-12, 16:51.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
W Leclerc'u jest wszystko, tak jak miało być, choć np. Samuel Adams był dopiero na dziale z piwem, a nie tam, gdzie zrobili ten "Festiwal Piw". Niektórych piw zaś nie było w gazetce, a tam zostały wystawione. Trochę taki miks i Duvel stojący w sekcji "Piwa owocowe i smakowe" robi robotę , ale jest ok.Comment
-
@Yoda79: Odnośnie asortymentu, Pinta A Ja Pale Ale 5,29, za 5 jest Stare Ale Jare, Ognie Szczęścia i jeszcze Pierwsza Pomoc za 4zł, za 7zł jest Koźlak Jurajski (nie wiem czy to promocja), a Ostropest za 5,69 za 5zł jest jakiś Krak WIT, 3zł DAB Dortmunder, 5zł Samuel Adams, 2,89 Perła Porter, 30zł Duvel ze szklanką zestaw, 7,5 Citra IIPA Birbant, a za 7 bodajże Birbant White IPA.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Z tego co pamiętam, to każdy Leclerc ma swoją ofertę - chyba, że coś się zmieniło.
To czym się ekscytujecie w Leclerc Gdańsk-Przymorze jest od dawna + masa (100+) innych piw w tym np. kilka zagranicznych risów i amerykańskich ipa/pa, piwa z brooklyn brewery (sorachi ace za 100+pln) itp. itd.Comment
-
Za chwilę wrzucę Wam foty tej leclercowej promocji.
tylko zmniejszę i wsadzę na serwerComment
-
Nie wyrobiłem w te 3 minuty na edycje
Ulotka from Rzeszów
plus kilka innych "kraftów" w stałej ofercie
Nie bać się wirusów
Ja portery z Perły zapraszam do piwnicy
A o innych muszę poczytać,
a do wypłaty daleko :/Last edited by dlugas; 2015-05-12, 21:32.Comment
-
Ja nawet tego Beczkowego nie zauważyłem. W sumie jeszcze go nie piłem.
Może się odważę :] ?
-----------edit---
siet,
na fotach widać com właśnie wypił i opisał na swoich szlachetnych małych karteczkach :]Last edited by dlugas; 2015-05-12, 21:59.Comment
-
Wow.. niezła oferta "Eklerka". Kormorany i Pinty w świetnych cenach, a i żona z Magnusów byłaby zadowolona
Niestety, wczorajsza moja wizyta w tym sklepie zakończyła się zakupem mleka, jogurtu i soczków. Z oferty piwnej zapamiętałem tylko Łomże Wyborową (czy jak ona się teraz zwie) za 3,29 zł...
"Grodziskie" do Intermarche zawitały już parę dni temu - ceny 4,49 zł/szt. (nawet zwykły Grodzisz)Comment
-
Urodziny, ponowne otwarcia, seozn na grilla, rower, tygodnie piwne i francuskie itp. robi się tylko z jednego względu. Chęci przyciągnięcia klientów akurat do siebie oraz aby kupili jak najwięcej.
Skoro niektóre ceny są dość promocyjne i zobaczą, że schodzi to zrobią je także w innych lokacjach. I tak kupują duże ilości w niższych cenach na całą sieć a nie wynegocjowali na urodziny specjalnie i tylko na Rzeszów.
Przecież to nie franczyza :]Comment
Comment