Te okocimie niekoniecznie tylko dla biedry, bo na górze pisze limitowana seria na 170 lat.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Do jutra w Marks & Spencer w Domach Towarowych w Centrum wszystkie piwa tańsze o 25% przy zakupie minimum 6 sztuk. Ceny po zniżce na poziomie 6 - 7zł za większość piw.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Wątek nie na temat wydzielony. Trzymajmy się tematu promocji jako informacji dla pozostałych userów, czyli krótko i na temat. Z całym szacunkiem promocje Tyskiego czy Harnasia (czy innych podobnych piw) jeśli niosą za sobą tylko obniżkę ceny sugeruję pominąć.Comment
-
-
W mojej Biedronce CECHOWE:
BROWN ALE 1,99zł
STOUT 2,39zł
Brałny zakupione i pewnie jeszcze dokupię, bo data do 06.2016 i na wakacje będzie jak znalazł.
A lidlowe porteroargrusy nic tylko brać ile komu potrzeba.
Dobra motywacja do wydarcia z ciemności poprzedniego rzutu i sprawdzenia czy warto zakupić grubszą ilość aby to leżakowaćLast edited by dlugas; 2015-06-29, 10:02.Comment
-
Comment
-
Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Comment
Comment