Na brown ale i IPA nie ma napisane rodzaju fermentacji.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika satek Wyświetlenie odpowiedziLager który udaje IPA? Na etykiecie Cechowe Stout podali, że jest dolnej fermentacji, myślę, że tutaj jest tak samo
na etykiecie IPA a na prawdę to pewnie jest to taki "górny lager z dodatkiem amerykańców" :]
a co nie można takiej hybrydy zrobić? :] oni wszystko mogą
No i jest dopisek "INSPIROWANE AMERYKAŃSKIM PIWEM IPA" czyli może to być wszystko i nicLast edited by dlugas; 2015-07-14, 10:45.
Comment
-
-
@Cechowe IPA
Potwierdzam - korpo lager, z lekkim diacetylem, nieco mocniej nachmielony. Piłem już bardzo podobne IPA i nazywało to się Piktogram (od tych "kotów" czarnych itp.) To wydaje mi się ciut lepsze/(lepiej nachmielone) od w.w. "kota", ale i tak jest to "dno i kilometr mułu".Last edited by zohan666; 2015-07-14, 13:36.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zohan666 Wyświetlenie odpowiedzi@Cechowe IPA
ale i tak jest to "dno i kilometr mułu".Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
-
"ogólnotescowa", ale tam gdzie jest OLIMP
W naszym superhipermegaextra tesco brak takich piw
Comment
-
-
Przypomnę listę miast, w których Tesco ma krafty (stan na luty):
Bochnia
Bogatynia
Brzeszcze
Bydgoszcz
Częstochowa
Ełk
Gliwice
Jelenia Góra
Kalisz
Katowice
Koszalin
Kraków - Kapelanka
Kraków - Wielicka
Krapkowice
Lublin
Łomża
Łódź
Ostrołęka
Poznań
Poznań - Serbska
Rybnik
Skierniewice
Sosnowiec
Stalowa Wola
Starogard Gdański
Suwałki
Szczecin
Szczecinek
Świebodzin
Warszawa - Fieldorfa
Warszawa - Stalowa
Wrocław
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Lubin także ma crafty.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziLubin także ma crafty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kranu Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj w Tesco Tychy miały być Pinty.
Nie w jakiejś super cenie, ale miały być.
I co? Nie dojechały..
Comment
-
Comment