Nie, niedobra. Lubię temat promocji cenowych, Lubie dowiedzieć się co nowego będzie w lidlu, Tesco czy innym ale wydaje mi się ze nie warto tutaj spamowac o tym ze Łomża jest w promocji po 2 zł zamiast 2,50 w normalnym sklepie. To samo dotyczy piw z biedronki i innych 'promocji' w których tanie piwo jest 50 gr tańsze.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Nie, niedobra. Lubię temat promocji cenowych, Lubie dowiedzieć się co nowego będzie w lidlu, Tesco czy innym ale wydaje mi się ze nie warto tutaj spamowac o tym ze Łomża jest w promocji po 2 zł zamiast 2,50 w normalnym sklepie. To samo dotyczy piw z biedronki i innych 'promocji' w których tanie piwo jest 50 gr tańsze.Comment
-
Jednak się zebrałem,wszystkie Cechowe po 1.49. Pszenice wywiało doszczętnie,reszta na wykończeniuDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
No jak to nie rozumiesz? Jak wypijesz 100 to już jest 100 zł do przoduComment
-
A kto napisał, że 2,5 to drogo a 1,5 jest ok? 1,5 to promocja na piwo, które wielu- także na forum- uważa za bardzo przyzwoite. A ten temat traktuje o promocjach, czyż nie?Comment
-
Nie kwestionuje tego że to piwo jest tańsze i że uważacie je za przyzwoite, też tak uważam. Zauważyłem tylko ze ostatnio powstaje dużo nowych stron tematu w których jest mało interesującej treści a wiecej licytowania sie u kogo dane piwo jest parę groszy tańsze. U mnie cechowe po 2 zł, u mnie nie ma, a u mnie po 1,49, a łomża to po 2zł i jeszcze butelkę zwrotną można oddać. Najlepsze jest to że i tak w każdej biedronce jest inaczej, w większości tych piw juz w tej chwili nie ma i dopóki nikt sie sam nie przejdzie to sie nie dowie.Comment
-
Ja również postanowiłem to sprawdzić w swoim Intermarche, jednak czytnik pokazywał cenę 4.99 zł. No cóż, najwidoczniej kolega miał po prostu szczęścieComment
-
data jest odległa, bo sięga grubo 2016
Leżakują im na półkach, a towar ma rotować, a nie zbierać kurz i zabierać miejsce handlowe.
W jednej Biedronce będzie od groma brownów a w innej tylko pseudostouty (jak u mnie)
1,49zł to chyba rekord jeśli chodzi o piwo z tzw. serii sezonowych zamówień w tej sieci.
ja bym brał z 10 sztuk tego browna :]Comment
-
Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
U mnie, niestety, w horrendalnej cenie 1,99PLN więc skubię po parę sztuk. Niestety, IPA nie ma (Dziewczyna z IPAnemy byłoby dobrą nazwą, patent zakładam!) browny trzeba wyciągać spomiędzy stoutów i pszenicznych. Ale chyba faktycznie szarpnę kartonik. Chyba żeby poczekać do obniżki na 0,99...Comment
-
Comment