Pulanera nie planowałem, natomiast Gienka, jeżeli Pan pozwoli, z przyjemnością
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziPaulanera nie polecam - przynajmniej ten z promocji w ramach tygodnia niemieckiego był bardzo słaby...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziPulanera nie planowałem, natomiast Gienka, jeżeli Pan pozwoli, z przyjemnościąLast edited by dyczkin; 2012-06-01, 18:31.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziTen może z innej warki będzie
Z puszki i z azotem nie piłem wiec też spróbuję
Ten tydzień niemiecki nie był tak dawno temu, więc sądzę, że teraz wypychają resztki z zapasów zrobionych na ów tydzień.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziTen może z innej warki będzie
Z puszki i z azotem nie piłem wiec też spróbuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzychuN Wyświetlenie odpowiedziGuinness w InterMarche za 3,99Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika acjon Wyświetlenie odpowiedziGrand Imperial Porter w Auchanie (Chorzów) za 3,05 zł tak mi znajomy przed chwilą powiedział
Dodam, że od dzisiaj do 10.06 Pszeniczniak z Ambera po 2,99 zł.Last edited by Doodeck; 2012-06-02, 06:15.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziDla tych, co nie wiedzą: Auchan (Chorzów) znajduje się w Katowicach.
Dodam, że od dzisiaj do 10.06 Pszeniczniak z Ambera po 2,99 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziPamiętaj, że to zupełnie inna bajka niż Extra Stout lub Foreign Extra Stout.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzychuN Wyświetlenie odpowiedziGuinness w InterMarche za 3,99
Zostaje więc droższy Lidl.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziNic nie szkodzi, to mój pierwszy raz
Comment
-
Comment