Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820 -
Na burzliwej: Tripel XXX
Na cichej: Amber Ale,
W butelkach: Belgian Wheat, AIPA, Porter Bałtycki, American Stout,Comment
-
Wczoraj robiłem zakupy w Lidlu i oczywiście wziąłem kilka 4-paków Gienka, jak się w domu okazało, po przeglądzie paragonu, że w systemie mieli chyba wczytany kod z kartonika i w kasie kasowali 4 paki po 4,99 . Niezła promocja mi się trafiła.Comment
-
Pozazdrościć tylko, właśnie wróciłem z zakupów i spijam sobie Chociaż jednak wolę swojego domowego. To nie zmienia faktu, że w takiej cenie warto sobie od czasu do czasu spić. Plus ta mała magia azotu :-)Na burzliwej: Tripel XXX
Na cichej: Amber Ale,
W butelkach: Belgian Wheat, AIPA, Porter Bałtycki, American Stout,Comment
-
Od 11.06.2012 w Lidlu będzie:
- Bitburger puszka 2.44zł
- Budweiser butelka 2.77zł
- Łomża niefiltrowana butelka 2.22złComment
-
A jeszcze bardziej dodatkowo Argus Miodowy po 2.49zł. Wziąłem na spróbowanie. Argus Maestic po 1.99zł.
Piwa, o których pisałem wyżej już dzisiaj dostępne w Szczecinie przy ul. Starkiewicza.Comment
-
Nie wiem, czy to promocja (oznaczeń żadnych nie było), ale Stout z Jabłonowa w Tesco w Świebodzicach stoi po 2,55zł/butelka. Termin chyba do września.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Argus Miodowy
w składzie widzę ma nawet miód :]Comment
-
Jak na piwo miodowe całkiem dobre, bo nie jest bardzo słodkie oraz czuć piwo spod miodowego aromatu. Nie wiem czy ponownie sięgnę, bo jak już mam ochotę na miodowe, to wolę ciemne - Miodne lub na miodzie gryczanym. W Argusie piana za to jest genialna. Wysoka na 3cm od początku do końca.Comment
-
Jak na piwo miodowe całkiem dobre, bo nie jest bardzo słodkie oraz czuć piwo spod miodowego aromatu. Nie wiem czy ponownie sięgnę, bo jak już mam ochotę na miodowe, to wolę ciemne - Miodne lub na miodzie gryczanym. W Argusie piana za to jest genialna. Wysoka na 3cm od początku do końca.Comment
-
Comment