To jest chyba w miarę stała promocja, bo za tą cenę w tej sieci kupowałem książęce w okolicach 20 lipca.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nie sprawdzałem w terenie, ale wg gazetki w necie Kasztelan w Kauflandach kosztuje teraz 1,14zł! ( zwrotna butelka ).
Jak im się to może opłacać? Chyba że rzucili po palecie na sklep i dawno ich nie ma. Jest w ogóle obecnie do kupienia tańsze piwo ( no namów supermarketowych nie liczę )?"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
I tak kosztuje więcej niż jest warte...Comment
-
Koenig Pilsner w Aldi po 1.99Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Auchan, Bielany Wr.
Cornlius Pszeniczny 4,49zł, przy zakupie dwóch sztuk drugie piwo za złotówkę.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart
Cukierniczo-monopolowy przy pętli 151 i 136 na Płockiej na warszawskiej Woli:
Biła Nicz - 3,20
Czernichowskie Biłe - 3Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosherA jakie daty ważności?
Bo oba piwa nawet z miesiąc przed końcem ważności potrafią kwaśnieć.Last edited by kosher; 2012-09-13, 18:28.Comment
-
Comment
-
Polkowice Tesco Żywiec Bock po 1,99Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
Comment