Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Okocim Porter, w cenie 3,79,w Polo.Oferta wana od 4.09.Uwaga, nowa etykietaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Napiszę nie jako typową PROMOCJĘ, ale bardziej jako ciekawostkę.
W mojej biedronce pojawiła się sreria Książęce w 440ml puszkach, cena 2,99zł/szt
pszenica, czerwony i ciemny lager.
Obszukałem całą paletę szukając ryżowego i nic :/ pewnie nie dali do sieci, bo najdroższe w produkcji :]
Nagle popodnisili, czyzby sukces handlowy?Comment
-
W Outlecie Piwnym w Ząbkach (k. Wawy) na Powstańców mają Franziskanery Hefe-Weissbier i Weissbier Kristall Klar oba po 4,00 zł. I mają tego dużo, całe kartony stoją. Data H-W: 02.2014, więc spoko. Relacja cena/jakość daje radę. Hefe-Weissbier już przyjemnie łechce moje sensoryComment
-
z weizenow ciagle sa w mojej biedronce - Siemianowice Śląskie - Paulanery, standardowo, zwykle pszeniczniaki. Przy cenie 2,49 za 0,4 l mysle ze oferta najlepsza na rynku. Wczesniej byl jeszcze dunkel ale juz chyba sie sprzedal.Comment
-
Osobiscie nie odczuwam zadnej roznicy pomiedzy tym, ktore ma date do 10/2013 a kupionym w innym supermarkecie.Comment
-
NA FB zgłaszano mi, że już 1,99 zł za Paulanera w Biedronce.Comment
-
W Żabkach 3 Zacne (ciemne, ciemne miodowe, ciemne wiśniowe) za 5 złotych. I polecam zajrzeć do nowej gazetki Piotra i Pawła sporo piw w promocji.Last edited by Sekator; 2013-09-11, 09:53.Comment
-
Dla leniwych w uzupełnieniu posta powyżej, od dziś w Pip:
Fortuna (Czarna, Miodowa, Wiśniowa) - 2,99
Johannes - 2,99
Złote Lwy - 2,99
Noteckie Jasne - 1,79
Na Miodzie Gryczanym - 3,99
Ciechan Wyborne - 2,79
Namysłów Pils - 2,19
4x Pilsner Urquell w puszcze - 15,99
Perła Niepasteryzowana i Chmielowa - 1,99
Żywiec - 2,49Comment
-
zrobili by znowu lagerowe po 2,49zł, a nie kopiowali "promocje" z lidla i innych sieci :]Comment
-
W gazetce nie ma, ale na półce PiP Świeże z Kormorana 3,49 zł
Nie wiem jak u Was w PiPie, ale w Zielonogórskiej są na półkach dwie warki Ciechana Wybornego: 23.09 i 04.10. Jak macie wybór to bierzcie tą drugą bo wrześniowa już niestety robi się mętna.. Jestem uczulony na niepasteryzowane produkty Ciechana bo bardzo często trafiałem na kwasy. Wczoraj pity Ciechan kwasu jeszcze nie posiadał ale... mam jeszcze kilka butelek :/Comment
-
Jestem uczulony na niepasteryzowane produkty Ciechana bo bardzo często trafiałem na kwasy.
Raz tylko pszeniczne miało podwyższoną kwaskowość, ale akurat nie przeszkadzało to w wypiciu 3 butelek. Rewolucji w żołądku po tym nie było.
Wybornego nie piję, bo to jest drogi a smakuje jak nieszkodliwy koncerniakLast edited by dlugas; 2013-09-12, 10:13.Comment
Comment