W Żabce od dziś do 11 lutego dwie Fortuny (dowolne) za 6 zł.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!" -
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Comment
-
na zdjęciach w ulotkach są już spakowane po 3 sztukiComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Zgodnie z tym co w gazetce, to tylko Czarne, Wiśniowe, Miodowe i Sliwkowe. Komesy i Miłosławy się nie załapały. Pewnie następnym razem będą, bo w Żabce co gazetka to coś z tego browaru jest w dobrej cenie.Comment
-
W mojej Żabce, cały czas jest promocja na Miłosławia Niefiltrowanego, 3szt za 8.50, więc wychodzi taniej niż te Fortuny a i piwo dużo sensowniejsze. Innych Miłków niestety brak :/Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Te promocje na słodkie Fortuny to co chwilę są we Freshożabkach - raz 6za2, innym razem 9za3.
Niestety w obu Freshożabkach które wczoraj odwiedziłem nie było już w ofercie Komesa. Wielka szkoda, bo niedość że cena była super, to dodatkowo samo piwo było świetne.Comment
-
W Outletach Piwnych jest ukraińska pszenica Lwiwskie Biłyj Lew za 1.99 zł. Bliska data, 9.02, a mają tego cholernie dużo, więc upłynniają.
Jest też niemiecka pszenica Weltenburger Hefe-Weißbier Hell za 2,50, ale przeterminowana o kilka tygodni. Jedno na próbę wziąłemComment
-
Tak po cichu zapytam:
można zgodnie z naszym nie do końca wszędzie mądrym prawem sprzedawać produkty żywnościowe po dacie do spożycia?Comment
-
Tak po cichu odpowiem:
Na podstawie art. 52 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. nr. 171 z 2006r. poz. 1225 ): „(...) środki spożywcze oznakowane datą minimalnej trwałości lub terminem przydatności do spożycia mogą znajdować się w obrocie do tej daty lub terminu”.Comment
-
A w tych OP to dość stała praktyka. Ja tam nie narzekam, bo niepastera po terminie nie ma co brać, ale pasteryzowane raczej bez ryzyka i dobre importowane piwo można kupić za nawet mniej niz 50 proc. ceny. Choć swoją drogą ciekawe jak by się skończyła wizyta jakiegos kontroleraLast edited by chechaouen; 2014-01-29, 19:31.Comment
-
Pewnie mandatem w wysokości 50 zł.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ja tam lubię zbliżające się pod termin i nawet po nim.
Szczególnie, że pora roku jest ku temu sprzyjająca.Comment
Comment