W Żabce od dziś do 11 lutego dwie Fortuny (dowolne) za 6 zł.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziW Żabce od dziś do 11 lutego dwie Fortuny (dowolne) za 6 zł.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziW Tesco w dniach 30.01-05.02.2014 r. 3-pak Corneliusa (pszenica, grejpfrut i banan) za 10 zł.
Comment
-
-
na zdjęciach w ulotkach są już spakowane po 3 sztuki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziW Żabce od dziś do 11 lutego dwie Fortuny (dowolne) za 6 zł.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziFortuny, czyli rozumiem seria słodka i aromatyzowana. Nie dotyczy Komesów i Miłosławów?
Comment
-
-
W mojej Żabce, cały czas jest promocja na Miłosławia Niefiltrowanego, 3szt za 8.50, więc wychodzi taniej niż te Fortuny a i piwo dużo sensowniejsze. Innych Miłków niestety brak :/Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Te promocje na słodkie Fortuny to co chwilę są we Freshożabkach - raz 6za2, innym razem 9za3.
Niestety w obu Freshożabkach które wczoraj odwiedziłem nie było już w ofercie Komesa. Wielka szkoda, bo niedość że cena była super, to dodatkowo samo piwo było świetne.
Comment
-
-
Tak po cichu zapytam:
można zgodnie z naszym nie do końca wszędzie mądrym prawem sprzedawać produkty żywnościowe po dacie do spożycia?
Comment
-
-
Tak po cichu odpowiem:
Na podstawie art. 52 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. nr. 171 z 2006r. poz. 1225 ): „(...) środki spożywcze oznakowane datą minimalnej trwałości lub terminem przydatności do spożycia mogą znajdować się w obrocie do tej daty lub terminu”.
Comment
-
-
A w tych OP to dość stała praktyka. Ja tam nie narzekam, bo niepastera po terminie nie ma co brać, ale pasteryzowane raczej bez ryzyka i dobre importowane piwo można kupić za nawet mniej niz 50 proc. ceny. Choć swoją drogą ciekawe jak by się skończyła wizyta jakiegos kontroleraLast edited by chechaouen; 2014-01-29, 19:31.
Comment
-
-
Pewnie mandatem w wysokości 50 zł.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ja tam lubię zbliżające się pod termin i nawet po nim.
Szczególnie, że pora roku jest ku temu sprzyjająca.
Comment
-
Comment