Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nowe Żywce są już w TESCO przy wejściu są na półce, na piwach ich nie ma. Jak pojawią się wątki, zrecenzuję wszystkie trzy: Białe, Marcowe i Koźlak.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
W Tesco na Stalowej (warszawska Praga Płn.) na półkach stoją przecenione Lwówki Książęce i Ratuszowe oraz Ciechany Wyborne. Wszystkie po 2,20 zł (naklejony nowy kod kreskowy). Do tego w butlach bezzwrotn., więc może wyjść nawet po 1,70 zł. Daty to końcówka marca, więc nie jakoś dramatycznie bliskie - na obu Lwówkach 25.03 (wiem, bo wziąłem całą siatkę, Ciechany sobie odpuściłem, ale chyba podobnie).
Za to nie znalazłem nigdzie obiecanych Toporków, byłem ok. 11 i nie było. Przykrość, no ale Lwówki wpadły, więc w sumie warto było...Comment
-
W Żabce gazetka "Tajemnice smaku. PIWO"
(ale trzeba wziąć dwa)*
Bojan Toporek 4zł*
Lagerowe 3,25zł*
Lwówek Belg 4,5zł*
Lwówek Wiedeński*
Kormoran Jasny 4,25zł*
Okocim OK 4 sztuki za 9zł
Bosman Full 4 za 8,50zł
Trybunał 2,5zł*
Piast 4 za 10zł
Belfast 3,75zł*
Altbier 4zł*
Cornelius banan/grejpfrut 3 za 10zł
Zacne ciemne/mocne,niepast, jasne 3 za 4,50zł
Bojan BIPA 5zł*
Bojan Wielkopolskie 3,75zł*Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
To musiałem przeoczyć, u nas ta gazetka się pojawiła dopiero teraz na dniach. Przepraszam.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Chyba nie było jeszcze, choć to akcja już od 26.02 do 11.03 we Freshmarketach i Żabkach:
2 x butelka 0.5l Fuller`s London Pride za 15 zł. Normalnie jedna sztuka 7.99 zł
2 x butelka 0.5l Fuller`s Bengal Lancer za 16.50. Normalnie jedna sztuka za 8.99
Od biedy (to nie zdrobnienie do Biedronki, cały czas to oferta Freshmaretu i Żabki) jeszcze:
2 x butelka 0.5l Okocim Wielkanocne za 6 zł
2 x puszka 0.5l San Miguel za 7 złComment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
Comment