Żadna specjalna łaska - w PiP wciąż po 1,69 (bączek w cenie).
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Miłe zaskoczenie w gdańskim Leclercu - jak na duży market, to całkiem spory wybór piwa w przyzwoitych cenach. Zakupiłem:
- Kormoran Weizenbock 4.99 zł
- Dymy Marcowe i Dobry Wieczór 6.16 zł
- Franziskaner Weissbier Kristallklar jedyne 3.99 zł - a zwykle kosztuje tyle co 'zawiesiste' odmiany, czyli między 6 a 7 zł (w końcu go spróbuję)
M.Comment
-
Miłe zaskoczenie w gdańskim Leclercu - jak na duży market, to całkiem spory wybór piwa w przyzwoitych cenach. Zakupiłem:
- Franziskaner Weissbier Kristallklar jedyne 3.99 zł - a zwykle kosztuje tyle co 'zawiesiste' odmiany, czyli między 6 a 7 zł (w końcu go spróbuję)
M.Comment
-
M.Comment
-
-
Co do Leclerca, to we Wrocławiu (koło Trzebnickiej) jest całkiem ciekawy wybór. Sporo belgów, między innymi Lindemansy w wersjach 0,375 (chyba jakoś tak) i 0,75 (Faro, Kriel i brzoskwinka były ostatnio na bank), trochę różnych klasztornych. Ceny nie powalające, ale też nie jakieś z kosmosu jak na belgi.Lubię plackiComment
-
Co do Leclerca, to we Wrocławiu (koło Trzebnickiej) jest całkiem ciekawy wybór. Sporo belgów, między innymi Lindemansy w wersjach 0,375 (chyba jakoś tak) i 0,75 (Faro, Kriel i brzoskwinka były ostatnio na bank), trochę różnych klasztornych. Ceny nie powalające, ale też nie jakieś z kosmosu jak na belgi.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
-
Auchan Bielany Wr.: Kasteel: Rouge, Donker, Tripel - wszystkie po 6zł/0,33l (normalnie około 10zł).www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
W Żabkach promocja na celtyckie od Sulimara: 3 piwa za 5złVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Leclerc Wrocław - Fortuna Czarne 0,99zł. Termin ważności do jutra.
Poza tym piwa z Cernej Hory w okolicy 2,50 - 3,00zł: Tas, Kvasar, Pater, Moravske Sklepni.
Aaa no i są zestawy Komesów ze szkłem po 24,00zł!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
-
Real Ursynów (W-wa)- do 20 lutego Miłosław Pilzner/Miłosław Niefiltrowany w promocji "drugi produkt za 50% ceny". Jedna sztuka kosztuje 2.99 czy dwa wychodzą około 4.50 zł.
Oba Miłosławy można spotkać jedynie w alejce promocyjnej, brak ich na stoisku piwnym.Comment
-
Comment