Żadna specjalna łaska - w PiP wciąż po 1,69 (bączek w cenie).
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Miłe zaskoczenie w gdańskim Leclercu - jak na duży market, to całkiem spory wybór piwa w przyzwoitych cenach. Zakupiłem:
- Kormoran Weizenbock 4.99 zł
- Dymy Marcowe i Dobry Wieczór 6.16 zł
- Franziskaner Weissbier Kristallklar jedyne 3.99 zł - a zwykle kosztuje tyle co 'zawiesiste' odmiany, czyli między 6 a 7 zł (w końcu go spróbuję)
M.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beaviso Wyświetlenie odpowiedziMiłe zaskoczenie w gdańskim Leclercu - jak na duży market, to całkiem spory wybór piwa w przyzwoitych cenach. Zakupiłem:
- Franziskaner Weissbier Kristallklar jedyne 3.99 zł - a zwykle kosztuje tyle co 'zawiesiste' odmiany, czyli między 6 a 7 zł (w końcu go spróbuję)
M.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beaviso Wyświetlenie odpowiedziMiłe zaskoczenie w gdańskim Leclercu - jak na duży market, to całkiem spory wybór piwa w przyzwoitych cenach. Zakupiłem:
M.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziDodatkowo Pils z Manufaktury kosztował ok. 3,3zł.
Ten weizenbock zaskoczył :OLast edited by zohan666; 2013-02-02, 16:35.
Comment
-
-
Co do Leclerca, to we Wrocławiu (koło Trzebnickiej) jest całkiem ciekawy wybór. Sporo belgów, między innymi Lindemansy w wersjach 0,375 (chyba jakoś tak) i 0,75 (Faro, Kriel i brzoskwinka były ostatnio na bank), trochę różnych klasztornych. Ceny nie powalające, ale też nie jakieś z kosmosu jak na belgi.Lubię placki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GRNDpa Wyświetlenie odpowiedziCo do Leclerca, to we Wrocławiu (koło Trzebnickiej) jest całkiem ciekawy wybór. Sporo belgów, między innymi Lindemansy w wersjach 0,375 (chyba jakoś tak) i 0,75 (Faro, Kriel i brzoskwinka były ostatnio na bank), trochę różnych klasztornych. Ceny nie powalające, ale też nie jakieś z kosmosu jak na belgi.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Auchan Bielany Wr.: Kasteel: Rouge, Donker, Tripel - wszystkie po 6zł/0,33l (normalnie około 10zł).www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
W Żabkach promocja na celtyckie od Sulimara: 3 piwa za 5złVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziW Żabkach promocja na celtyckie od Sulimara: 3 piwa za 5złDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Leclerc Wrocław - Fortuna Czarne 0,99zł. Termin ważności do jutra.
Poza tym piwa z Cernej Hory w okolicy 2,50 - 3,00zł: Tas, Kvasar, Pater, Moravske Sklepni.
Aaa no i są zestawy Komesów ze szkłem po 24,00zł!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Real Ursynów (W-wa)- do 20 lutego Miłosław Pilzner/Miłosław Niefiltrowany w promocji "drugi produkt za 50% ceny". Jedna sztuka kosztuje 2.99 czy dwa wychodzą około 4.50 zł.
Oba Miłosławy można spotkać jedynie w alejce promocyjnej, brak ich na stoisku piwnym.
Comment
-
-
Comment