Marks and Spencer - Cornish IPA minus 30% to daje - 7,69 za butle
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dziś zauważone w Netto: czteropak Ambera Natura 7,96 zł."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
-
W zielonogórskim intermarche (oś. Zacisze) zestaw Chimay (niebieski, czerwony i biały 0,33 + firmowe szkło) za 35zł. W necie znalazłem takie same za 50-70zł, więc chyba okazja. Nie wiem jak w innych placówkach...
W kilku miejscowych żabkach od dłuższego czasu London Pride z Fuller's za 8zł. W almie regularna cena coś ok 11zł.Comment
-
W Lidlu kupiłem pszenicznego Paulanera (jasnego) za 1,99 (flaszka 0,4). Chyba jakaś wyprzedażComment
-
Bydgoszcz - Amber Chmielowy
W bydgoskiej Almie w FocusParku jest w promocji Amber Chmielowy: puszka 0,5l za 1,49 zł - termin ważności 19.12.2013 r.Last edited by podswierkiem; 2013-12-18, 11:29."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
-
W sieci Intermarche, od jutra do Wigilii, Fortuna (4 rodzaje) po 2,99 zł."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
-
W Biedrze od 22 grudnia książęce po 2 zł. Oczywiście puszka 440 ml.Comment
-
W Żabce również promocja na Zacne (jasne, mocne, niepasteryzowane), 3 za 4,5 .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Nie wiem, czy to moja zasługa (wczorajszy post), czy też (co bardziej prawdopodobne) naszych Szczypiornistek, ale dziś rano z całego kosza Ambera nie było już nic"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment