W Lidlu od 13 do 29 grudnia Argus El Bravos w promocyjnej cenie 1,99 zł.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dziś w Polo zakupiłem "nowego" portera z Okocimia w cenie 3,89. Szukajcie u siebie .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
-
A co tam Witnica wsadziła do środka? Bo wychodzi średnio 4 pln za flaszkęComment
-
Portery .Last edited by dyczkin; 2013-12-21, 21:02.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Łał, wszystko co robią wepchnęli do tego pudła? Browar w pigułce...Wesołych Świąt dla nabywcówComment
-
Szanowni Państwo, temat poruszony tu http://browar.biz/forum/showthread.php?t=105803
P.S. Pomimo upływu (prawie) adwentu cena zestawu poszła w górę"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
Comment