Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziJestem pod wrażeniem definicji "regionalne" w Tesco
- Królewskie puszka 2,50 zł
- Piast Wrocławski puszka 2,50 złLast edited by dlugas; 2014-07-21, 15:05.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziJestem pod wrażeniem definicji "regionalne" w Tesco
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziU mnie pani w 2 sekundy przypomniała sobie trzycyfrowy kod produktu i ręcznie nabiła Demona.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krokodyl1 Wyświetlenie odpowiedziDemon kosztuje tyle co inne piwa z kartonu miksowego, więc można po prostu skanować np Cerną Horę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domingoveldonio Wyświetlenie odpowiedziTeoretycznie tak, ale w praktyce raczej nikt na to nie pójdzie, to nie takie proste i oczywiste.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ro-ot Wyświetlenie odpowiedziTen lidlowy kod dla Demona to bodajże 873 nie pamiętam dokładnie, ale przy mnie kasjerka o niego pytała koleżankiDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dominik_walkowiak Wyświetlenie odpowiedziPodobny problem u Mnie, ale Pani skasowała jako inne piwkoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedzi(...)poza piwem czeski tydzień nie oferuje nic czeskiego.
Comment
-
-
W Krakowie pełna profeska, miła blondyneczka bez mrugnięcia okiem wstukała z pamięci kod i wszystko gra. Dość zabawna tylko wydaje mi się ta akcja z "pudełkiem niespodzianką", nigdy nie wiadomo jakie piwa się trafią w kartonie. Ale nie ma tego złego, dzięki temu poczułem odrobiny magii świąt w lipcu :P
Comment
-
Comment