Widziałeś na giełdzie w Sosnowcu kolekcjonerów z Trójmiasta? Moim skromnym zdaniem Gdańsk nie jest konkurencją dla w sumie nowej giełdy na południu.
Kalendarz imprez - zgłoszenia, pomysły i komentarze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Argument bez sensu, jeśli by tak patrzeć to na giełdzie w Sosnowcu są tylko kolekcjonerzy z Katowic, Dąbrowy Górniczej i Sosnowca, a w Gdańsku są tylko kolekcjonerzy z Trójmiasta ? A co jeśli ktoś ma taką samą drogę do Sosnowca i Gdańska i może chciałby odwiedzić obydwie giełdy ? Musi wybierać, a po to chyba jest kalendarz giełd aby można było sobie popatrzeć i przy planowaniu terminu giełdy wybrać taki termin, który nie został już wybrany przez inne miasto. Oczywiście może być tak, że nie będzie nikogo takiego kto by chciał być na obydwu giełdach, ale chyba jest wystarczająco dużo wolnych terminów aby wybrać niekolidujące ze sobą.Comment
-
Ja tylko przekazałem świeżą informację. Nie jestem organizatorem. Zakładam, że ci znają terminy giełd i wybrali termin w pełni świadomi.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Terminy giełd uzależnione są od różnych czynników, nie zawsze organizatorzy mają pełny wpływ na termin i tym samym korelację z innymi tego typu imprezami. Wbrew temu co kiedyś ktoś pisał, iż pozostaną duże giełdy a małe stracą na znaczeniu i znikną, powstają nowe. Z roku na rok się rozwijają, albo skupiają dość dużą grupę lokalnych kolekcjonerów. Takich sytuacji się nie uniknie. Zresztą przykład tegoroczny, gdzie dwie bardzo duże imprezy odbyły się w tym samym terminie: Praga i Żywiec, świadczy o tym, że zawsze trzeba będzie wybierać. W przypadku Gdańska i Sosnowca nie sądzę, by miało to aż takie znaczenie. Ilu jest takich hardcorowców, którzy pojawiają się na każdej giełdzie w Polsce? Zresztą gdyby była tydzień później coś by to zmieniło?Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
Międzynarodowy Dzień Stoutu 2014
Do tegorocznej edycji zostało raptem 2 miesiące, a w sklepach internetowych można uświadczyć zaledwie 6 polskich stoutów + jeden kolaboracyjny. Szkoda, że nie wszystkie w jednym sklepie. Jest taka bryndza na polskiej scenie piwowarskiej czy w butelki już się nie leje piwa czy jeszcze za wcześnie?Comment
-
-
To jest impreza w listopadzie a nie w październikuale ja nic więcej nie wiem.
BTW, odbyła się jesienna edycja Lubińskiego Festiwalu Piwa czy nie? Na stronie WWW nic nie ma poza propozycja zgłoszeń, a na FB jest tylko skromnie i nie na temat. Był on czy nie?Comment
-
To jest impreza w listopadzie a nie w październikuale ja nic więcej nie wiem.
BTW, odbyła się jesienna edycja Lubińskiego Festiwalu Piwa czy nie? Na stronie WWW nic nie ma poza propozycja zgłoszeń, a na FB jest tylko skromnie i nie na temat. Był on czy nie?.
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment