Widziałeś na giełdzie w Sosnowcu kolekcjonerów z Trójmiasta? Moim skromnym zdaniem Gdańsk nie jest konkurencją dla w sumie nowej giełdy na południu.
Kalendarz imprez - zgłoszenia, pomysły i komentarze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika duvel88 Wyświetlenie odpowiedziWidziałeś na giełdzie w Sosnowcu kolekcjonerów z Trójmiasta? Moim skromnym zdaniem Gdańsk nie jest konkurencją dla w sumie nowej giełdy na południu.
Comment
-
-
Ja tylko przekazałem świeżą informację. Nie jestem organizatorem. Zakładam, że ci znają terminy giełd i wybrali termin w pełni świadomi.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Terminy giełd uzależnione są od różnych czynników, nie zawsze organizatorzy mają pełny wpływ na termin i tym samym korelację z innymi tego typu imprezami. Wbrew temu co kiedyś ktoś pisał, iż pozostaną duże giełdy a małe stracą na znaczeniu i znikną, powstają nowe. Z roku na rok się rozwijają, albo skupiają dość dużą grupę lokalnych kolekcjonerów. Takich sytuacji się nie uniknie. Zresztą przykład tegoroczny, gdzie dwie bardzo duże imprezy odbyły się w tym samym terminie: Praga i Żywiec, świadczy o tym, że zawsze trzeba będzie wybierać. W przypadku Gdańska i Sosnowca nie sądzę, by miało to aż takie znaczenie. Ilu jest takich hardcorowców, którzy pojawiają się na każdej giełdzie w Polsce? Zresztą gdyby była tydzień później coś by to zmieniło?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi2014.09.20 - II Giełda Birofiliów, Gdańsk, Browar Piwna
Dzisiaj ustalono datę, szczegółów brak.
Start zapewne jak w roku poprzednim, czyli zdaje się o 10.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNatrafiłem na informację, że w Piwotece łódzkiej 30 sierpnia odbędzie się II Giełda Birofiliów. To prawda?
prawda .mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
-
Międzynarodowy Dzień Stoutu 2014
Do tegorocznej edycji zostało raptem 2 miesiące, a w sklepach internetowych można uświadczyć zaledwie 6 polskich stoutów + jeden kolaboracyjny. Szkoda, że nie wszystkie w jednym sklepie. Jest taka bryndza na polskiej scenie piwowarskiej czy w butelki już się nie leje piwa czy jeszcze za wcześnie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziW wakacje ciemne piwo sprzedaje się słabo (...)Last edited by e-prezes; 2014-09-01, 14:59.
Comment
-
-
To jest impreza w listopadzie a nie w październiku ale ja nic więcej nie wiem.
BTW, odbyła się jesienna edycja Lubińskiego Festiwalu Piwa czy nie? Na stronie WWW nic nie ma poza propozycja zgłoszeń, a na FB jest tylko skromnie i nie na temat. Był on czy nie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTo jest impreza w listopadzie a nie w październiku ale ja nic więcej nie wiem.
BTW, odbyła się jesienna edycja Lubińskiego Festiwalu Piwa czy nie? Na stronie WWW nic nie ma poza propozycja zgłoszeń, a na FB jest tylko skromnie i nie na temat. Był on czy nie?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment