Potrzebuję osoby (osób) do przeprowadzenia pokazu warzenia piwa na imprezie z kociołkiem elektrycznym (miejsce imprezy Dolny Śląsk) Warunki do uzgodnienia.
Pokaz warzenia piwa na imprezie
Collapse
X
-
Czy chodzi o festiwal w Lubinie?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820 -
Jesteś współorganizatorem? Na jakiś dzień konkretnie?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Bardzo chętnie bym pomógł ale 26 mam II zmianę, o wolne ciężko w moim zakładzie. Zaś 27 pewnie pojadę do Wolsztyna na pokaz parowozów
Życzę powodzenie w szukaniu piwowara/ówVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Przedstawiciel Galerii Piwa z Głogowa również chętnie by pomógł przy pokazie warzenia, ale niestety praca w Galerii Piwa pochłania dużo czasu. Życzę powodzenia w szukaniu i mam nadzieje, że uda mi się odwiedzić festiwal.Comment
Related Topics
Collapse
-
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi:
- garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł
- drewniana warząchew (łyżka) 10 zł
- śrutownik stołowy 200 zł
- chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł
- refraktometr 0-40°Brix'a...5 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-03-10, 19:01 -
-
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...2 Photos-
2024-09-15, 11:09 -
-
18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.
W programie m.in.:
– ciekawostki piwne;
–...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.
Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.
Zawiera polski dodatek...2025-01-03, 00:43 -
Sprzedam kompletny zestaw do warzenia domowego piwa:
1 Kocioł zacierno warzelny Coobra Craftbrewer CB-3 30 l z chłodnicą 1620,00
2 Warnik do wody Coobra 16 l 330,00
3 Gar 31,5 l używany 50,00
4 5 fermentorów z pokrywami używanych 100,00
...-
2019-04-15, 18:21 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment