2012.12.01 - Warszawa w samo późne popołudnie
Collapse
X
-
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Spotkanie w Goraczce Złota się odbyło, Żą był nieco podkręcony, Sahti było, ale o tym później i pewnie w innym temacie, część została, część poszła w clubbing, część wróciła do domu... ale to nieważne - ja o czymś innym...
Jedziemy do Gorączki - czekamy na tramwaj na przystanku tramwajowym przy Ogrodzie Saskim. Jedzie niespiesznie lekko spóźniona "15stka" - mówię do Asi oj się nie spieszy - cip..cia, niee - facet, nie - Dadek
Wracamy, przystanek na Placu MDM - podjeżdża "15stka" - a w szoferce... Dadek - otwierają się drzwi i słowiczy głos mówi coś w stylu - "Co - na piwo mam podwozić i do domu też"
BEZCENNEbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Jedziemy do Gorączki - czekamy na tramwaj na przystanku tramwajowym przy Ogrodzie Saskim. Jedzie niespiesznie lekko spóźniona "15stka" - mówię do Asi oj się nie spieszy - cip..cia, niee - facet, nie - Dadek
Wracamy, przystanek na Placu MDM - podjeżdża "15stka" - a w szoferce... Dadek - otwierają się drzwi i słowiczy głos mówi coś w stylu - "Co - na piwo mam podwozić i do domu też"
BEZCENNE
Ddadek, jesteś the beściakVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Clubbing nie bardzo się udał - z dwóch zaplanowanych miejsc odwiedziliśmy tylko jedno, bo Darek zagadał się ze znajomymi w BARROCKU i nie dotarliśmy do Rock&Rolla, a Zytek to w ogóle sobie poszedł najwcześniej do domu (z książką)
Za to spacerek był udany - z propozycjami prób robienia orła na asfalcieComment
-
Zagadał faktycznie. W pewnym momencie jak chciałem odejść od baru i się do Was przysiąść to trzech chłopa mnie trzymało i uległ ja przemocy.Last edited by ART; 2012-12-02, 23:02.Comment
-
BEZCENNE
Ale trzeba przyznać, że państwo Ironostwo wracali grzecznie i tylko po 4 godz. i całkiem prostym krokiemLast edited by dadek; 2012-12-03, 03:38.Comment
Comment