W sobotę planujemy z Emesem przegląd gdańskich browarów. Zaczynamy koło 12 po kolei od strony dworca glownego. Jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszamy.
10.08.2013-Gdańsk
Collapse
X
-
Przegapiłem ten wpis, bo 8.08 o tej porze byłem na podobnej wycieczce. Trudno...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Pendragon, ale oni dziś, a nie 08.08Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Tylko browary was interesują, czy knajpy też?
Możecie stestować Pułapkę - wczoraj było otwarcie. Straganiarska 2 - za Halą Targową, na przeciwko Lamusa (też takiego mamy).
-
Poza tym możliwe że w przyszły piątek lub sobotę także skoczymy do GdańskaLast edited by JAckson; 2013-08-10, 14:52.MM961
4:-)Comment
-
Czynne jest, bo od 12-tej.
-
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
-
No to macie do wyboru: Degustatornia (ale po czwartkowej imprezie beczki mogą być przetrzebione), Pułapka, Lamus, Cup of Tea, Loft, Duszek, Flisak '76.
Tyle, że zapewne Primatory czy Skalaki Was nie interesują, to zaraz kilka z nich odpada.
Comment